Gaziantepspor polemiği!

Gaziantepspor’un 2014-2015 sezonunda İstanbul’da oynadığı Galatasaray maçının otel masrafı rakip takım tarafından ödenmesi gündeme bomba gibi düştü.

Gaziantepspor’un 2014-2015 sezonunda İstanbul’da oynadığı Galatasaray maçının otel masrafı rakip takım tarafından ödenmesi gündeme bomba gibi düştü. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in “Otel faturalarının içinde Gaziantep de var” sözü ortalığı karıştırdı.

Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve diğer kulüp taraftarları, "Galatasaray niye başka kulübün otel masraflarını karşılasın ki!" yorumlarında bulundular...

“KULÜP BAŞKANI FATURA KESMEZ”

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in Divan Kurulu'nda yaptığı, "Dursun Özbek'ten belgeleri istedik. Galatasaray başkanı fatura kesmez ama kesmiş! Yardımcı olmuş ama otel faturalarının içinde Gaziantepspor da var" sözü ortalığı karıştırdı. Sosyal medyadaki futbolseverler ise bu sözlere büyük tepki gösterdi. Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve diğer kulüp taraftarları, "Galatasaray niye başka kulübün otel masraflarını karşılasın ki!" yorumlarında bulundular...

BÜYÜK TARTIŞMA YAŞANDI

Sosyal medyadaki "Gaziantepspor" polemiği sonrası taraftarlar arasında tartışmalar yaşandı. Gözler Mustafa Cengiz ve Dursun Özbek'e çevrildi.

MAÇ 1-0 BİTMİŞTİ!

Gaziantepspor’un o dönemde kulüp başkanlığını İbrahim Kızıl yaparken, teknik direktörlük görevinde ise Okan Buruk vardı. Karşılaşma Hakan Balta’nın 85. Dakikada da attığı golle 1-0 sona ermişti.

16 Eyl 2019 - 10:51 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.