Gaziantep’te feci kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Gaziantep’te meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep-Osmaniye karayolu 22’inci kilometresinde Fatih Veriralmaz idaresindeki 27 SR 277 plakalı panelvan ile karşı yönden gelen Abdülhakim Alanjari idaresindeki 31 MB 348 plakalı panelvan araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada sürücü Fatih Veriralmaz ve yanında bulunan Sakine ve Berat Veriralmaz yaralanırken, diğer araçta bulunan Suriye uyruklu Abdülhakim Alanjari (51) olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay sonrası yaralılar çağrılan ambulanslarla hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden Abdülhakim Alanjari ise otopsi işlemleri için cenaze aracı ile Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

05 Eyl 2017 - 19:31 Gaziantep- Gaziantep Haber

Mahreç   İha


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.