Gaziantep’te iş bulma vaadiyle dolandırıcılık

Gaziantep’te kendisini bir kamu kuruluşunda çalışan müdür şoförü olarak tanıtan M.A. isimli şahıs, iş bulma vaadiyle birçok kişiyi dolandırdığı ortaya...

Gaziantep’te kendisini bir kamu kuruluşunda çalışan müdür şoförü olarak tanıtan M.A. isimli şahıs, iş bulma vaadiyle birçok kişiyi dolandırdığı ortaya çıktı.

Gaziantep Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, kendisini bir kamu kuruluşunda çalışan müdür şoförü olarak tanıtan M.A., 10 farklı kişiyi iş bulma vaadiyle dolandırdı. M.A. isimli şahıs polisin operasyonu sonucu yakalandı. Valilikten yapılan açıklamada şöyle denildi:

Kendisini Gaziantep’teki bir kamu kuruluşunda çalışan müdür şoförü olarak tanıtan M.A isimli şahsın iş bulma vaadiyle birçok şahsı dolandırdığı tespit edilmiştir.

Şahsın yakalanmasına yönelik İl Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 04.12.2019 tarihinde yapılan operasyon neticesinde şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

10 farklı kişiyi aynı vaadle dolandırdığı anlaşılan şüpheli M.A. isimli şahsa “Nitelikli Dolandırıcılık” suçundan yasal işlem yapılmış, sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.

Vatandaşlarımızın benzer konularda kendileriyle ilgilenen bu tür şahıslara itibar etmemeleri, İŞKUR aracılığıyla istihdam edilme yöntemini tercih etmeleri kamuoyuna saygıyla duyurulur."


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.