Gaziantep’te İYİ Parti’den MHP’ye katılım

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl başknalığında İl Başkanı Muzaffer Çelik tarafından düzenlenen basın toplantısında hazır bulunan İyi partili gr...

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl başknalığında İl Başkanı Muzaffer Çelik tarafından düzenlenen basın toplantısında hazır bulunan İyi partili grubun MHP’ ye geçişi sağlanmışıtır.

MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin daveti üzerine MHP’de kucaklaşmak üzere gelen ve

Aralarında İyi parti Şahinbey İlçe Başkanlığı görevi yapmış olan H.İbrahim Kaya ve aşağıdaki farklı kademelerde görev yapan;

İlçe başkan yardımcısı Halil İbrahim Uygun,İlçe başkan yardımcısı Murat Doğan, Ahmet Demir, Ahmet Ağdemir, İlçe yönetim kurulu üyesi Ahmet Şahin,Ugur Cevizli,ilçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Doğan, Akdere mahalle temsilcisi Süleyman Özden ilçe belediye meclis üyesi adayı Nurcan Kaya,İzet Şevgin,Yaşar Gören,Parti üyeleri Sevgi Tan,Fatma Kaya Metin Kaya,Uğur Kaya,Yusuf Kaya,Hasan Aydın,Orhan Ağdemir,Erhan Kaya,Yılmaz Er,Bülent Er,Ahmet Canhilal,Mehmet Demir,İsmail Çetin ve diğer parti üyelerinden oluşan heyet çoşkulu bir katılımla MHP ROZETİNİ taktı. Üyelik beyarnamelerini dolduran heyet iyi partide bulunan başka arkadaşlarınında ilerleyen günlerde kendilerine eşlik edeceğini bildirdi.

Türkiye ve Gaziantep gündemi ile ilgili konuşma yapan muzaffer çelik 100.yılı sebebi ile sivas kongresinde galip gelen milli onurun hala hayatta olduğunu ve MHP’ de yaşatıldığını belirrti.

Yöremizin tarım zenginliği olan fıstık üzüm biber nar, kurutmalık ve diğer tarım ürünlerinin Gaziantep ekonomisine katkı sağlarken çiftçimizn de kazancının bereketinin korunması ile ilgili,MHP nin çiftçinin yanında herzazman buluncağını beyan etti. Oğuzeli narının coğrafi tescil almasının şehrimiz ve oğuzeli için grur verici olduğunu belirtti.

06 Eyl 2019 - 03:26 - Siyaset

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.