Gaziantep'te korona virüs nedeniyle 55 kişi karantinaya alındı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bir günde görülen iki vakayla birlikte bir apartman karantinaya alındı. İslahiye İlçe sağlık Müdürlüğü ve emniyet eki...

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bir günde görülen iki vakayla birlikte bir apartman karantinaya alındı.

İslahiye İlçe sağlık Müdürlüğü ve emniyet ekiplerinin, 21 daire bulunan apartmanda temaslı olması şüphesi üzerine 53 kişi ve farklı bir adreste oturduğu tespit edilen 2 kişi ile birlikte toplamda 55 kişi İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla 14 gün süre ile karantina altına alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri binaya gelmek isteyecek kişilerin uyarılması amacı ile bina girişine uyarı notu asarak kapıya şerit çekti.

Karantinaya alınan vatandaşların ihtiyaçlarının, kaymakamlığa bağlı Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri tarafından karşılanacağı öğrenildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.