Gaziantep’te o aileden 5 kişi korona virüsten hastaneye kaldırıldı

Gaziantep'te bayram sonrası kutlama için babasının evine giden ve korona virüs testi pozitif çıkan hastanın ev karantinasında bulunan eşi, oğlu, babas...

Gaziantep’te o aileden 5 kişi korona virüsten hastaneye kaldırıldı
Gaziantep’te o aileden 5 kişi korona virüsten hastaneye kaldırıldı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Gaziantep'te bayram sonrası kutlama için babasının evine giden ve korona virüs testi pozitif çıkan hastanın ev karantinasında bulunan eşi, oğlu, babası, annesi ve kardeşi durumlarının ağırlaşması nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

HaberGaziantepliler lokantalara koştu

HaberGaziantep’in tekstil atölyelerinde çalışanlar risk altında

HaberGaziantep’te geçmiş bayram kutlaması: 12 ev korona virüsten karantinaya alındı

Gaziantep'te sanayide çalışan A.K., İslahiye ilçesine bağlı Şerikanlı Mahallesi'nde yaşayan anne ve babasının evine geçmiş bayram kutlaması için gitmiş, yaptırdığı korona virüs testinin sonucunu beklemeden bayram ziyaretine giden A.K.'nın testi pozitif çıkmıştı. A.K. hastaneye kaldırılırken A.K.'nin kaldığı baba evi de dahil toplam 12 ev ile bu evlerde yaşayan 66 kişi karantinaya alınmıştı.

A.K.'nın eşi G.K., oğlu O.Ö.K., babası M.K., annesi Z.K. ve engelli kardeşi M.K, durumlarının ağırlaşması sonucu İslahiye Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumunun ağır olduğu öğrenilen 5 kişinin de tat duyularını kaybettiği ve yüksek ateş gibi diğer belirtiler nedeniyle hastaneye başvuru yaptığı belirtildi. Hastanenin palyatif bölümüne yatırılan 5 kişiden numune alınarak laboratuvara gönderildiği öğrenildi.

Şerikanlı Mahallesi ve Yeşilyurt Mahallesi'ndeki 12 evde karantina devam ederken, karantinadaki vatandaşların ihtiyaçlarını kaymakamlığa bağlı Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri karşılıyor.

02 Haz 2020 - 14:01 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.