GAZİANTEP’TE ÖĞRENCİ SERVİSLERİNE CEZA YAĞDI

GAZİANTEP’TE ÖĞRENCİ SERVİSLERİNE CEZA YAĞDI Yavuzeli ilçesinde öğrenci servisleri sıkı denetim altına alındı Yavuzeli ilçesinde Polis ve Jandarma...

GAZİANTEP’TE ÖĞRENCİ SERVİSLERİNE CEZA YAĞDI

Yavuzeli ilçesinde öğrenci servisleri sıkı denetim altına alındı

Yavuzeli ilçesinde Polis ve Jandarma trafik ekipleri yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte öğrenci servisleri denetimlerini arttırdı. Özellikle ilçe merkezine mahallelerden gelen servisleri de sıkı takibe alan trafik ekipleri denetimlerle öğrencilerin güvenli bir şekilde okula geliş ve gidişlerini sağlıyor. Denetimlerde okul servis araçlarında emniyet kemeri kullanıp kullanmadığını kontrol eden ekipler, servis aracının istenilen koşullara uygun olup olmadığına bakılıyor.

Araçlarda Karayolları Trafik Yönetmeliği ve Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliğinde belirtilen hususların tek tek incelenirken, eksikleri olan sürücülere ise cezai işlem uygulanıyor.

17 Eki 2018 - 12:30 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.