Gaziantep’te arkeoloğun sır ölüm

Gaziantep Müzesi görevlilerinden arkeolog Merve Kaçmış'ın hayatına son vermek suretiyle vefat ettiği açıklandı.

Diyarbakır doğumlu ve Dicle Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü mezunu olarak Gaziantep Müzesi'nde arkeolog olarak görev yapan Merve Kaçmış'ın intiharı Arkeologlar Derneği'nin sosyal medya mesajı ile açığa çıktı.

Arkeologlar Derneği'nin mesajı şu şekilde: "Gaziantep müzesinde görev yapmakta olan meslektaşımız Merve KACMIS’in hayatına son verdiği haberini almış bulunmaktayız. Merve için Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Bizleri üzüntüye boğan bu elim olay ile ilgili surecin takipçisi olacağız"

Öte yandan bir Kültür ve Turizm Bakanlığı çalışanı da yine sosyal medyadan müze görevlisi Merve Kaçmış'ın acı ölümünü şu şekilde doğruladı: "Gaziantep Müze Müdürlüğünde görev yapan çok değerli arkadaşımız Merve Kaçmış maalesef dün itibariyle aramızdan ayrıldı. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah...."


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Diyarbakırlı - Ne sırrı ya allah aşkına gidin müdürüne sorun. allah korkusu olmayan insana sorun. Mobinge dayanamadı gencecik kız gitti.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ocak 07:36