Gaziantep'te taciz skandalına soruşturma başlatıldı

Gaziantep Valiliği, İl Sağlık Müdürlüğünde meydana gelen darp olayına karışan 4 personel hakkında soruşturma başlattı.

Gaziantep Valiliği, İl Sağlık Müdürlüğünde meydana gelen darp olayına karışan 4 personel hakkında soruşturma başlattı.

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğünde atama biriminde yetkili olan M.D. adındaki kişinin, sağlıkta çalışan bir hemşire'yi sözlü ve telefondaki mesajlarla taciz ettiği iddiası Valilik soruşturma başlattı.

Genç hemşirenin doktor olan nişanlısı, N.I, sağlık müdürlüğünde nişanlısını taciz ettiğini iddia eden kişiyle önce tartıştı, daha sonra yumruklar konuştu. Sağlık müdürlüğünde büyük şok yaratan bu gelişme üzerine olay yerine gelen polis ve memurlar kavgayı ayırdı. Nişanlısını sürekli taciz ettiğini ileri süren ve atama müdürlüğünde yetli olan M.D' hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulurken, İl Sağlık Müdürlüğü de olayla ilgili idari soruşturma başlattı.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.