Gaziantep’te ülkücü camiayı buluşturan iftar

Ülkücü camianın Gaziantep’teki isimleri ve şehit aileleri Gaziantep Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Bölge gezile...

Ülkücü camianın Gaziantep’teki isimleri ve şehit aileleri Gaziantep Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bölge gezilerini sürdüren Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Sinan Gökhan Yavuz’un da katılım sağladığı ve Zümrüt Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar yemeğine MHP Gaziantep Milletvekilleri Sermet Atay ve Muhittin Taşdoğan, Oğuzeli Belediye Başkanı Sait Kılıç, MHP Gaziantep İl Başkanı Muzaffer Çelik, Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Akgül, MHP Gaziantep Kadın Kolları Başkanı Özlem Canpolat, MHP Şahinbey İlçe Başkanı Cahit Çıkmaz, MHP Şehitkâmil İlçe Başkanı Aziz Yücel, şehit aileleri ve çok sayıda ülkücü katıldı.

AKGÜL’DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

İftar öncesi açıklamada bulunan Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Akgül, “Türkiye Cumhuriyeti’nin son direniş kalesi olan Ülkü Ocakları ve Ülkücülerin varlığı düşmana korku salmakta, dosta güven vermektedir. Tek derdi millet, davası memleket olan Ülkü Ocakları olarak; Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’in işaret ettiği, Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey’in önderliğinde ve Genel Başkanımız Sinan Ateş Bey’in yol başçılığında Türk Ülkü’sünü gerçekleştirmek için tüm varlığımızla durmadan çalışacağız. Kızıl Elma Ülküsü ’nün özlemini her daim kalbinde hisseden, yüreği Nizam-ı Âlem İlay’ı Kelimetullah davasıyla çarpan, Oğuz soylu siz değerli ülküdaşlarımıza bu helal soframıza geldiğiniz için en derin şükranlarımı gönderiyor, Büyük Turan’da buluşacağımız günlerin inanç ve özlemiyle saygılar sunuyorum. Birlik ve beraberliğin üst seviyelere çıktığı bu güzel Ramazan Ayı’nda bizlerde helal soframızda buluştuk. Bölge ziyaretleri kapsamında ziyaretler yapan Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcımız Sinan Gökhan Yavuz’un da aramızda olarak bu beraberliğimize katkı sağlaması bizleri ayrıca güç ve mutluluk katmıştır. Gaziler ve şehitler diyarı Gaziantep her zaman bu derece güçlü ve dirlik içindedir. Böyle olduğunu bu helal soframızda bir kere daha göstermiştir. Eski başkanlarımız, milletvekillerimiz, il ve ilçe başkanlarımız, kadın kollarımız ve ülkü hareketin göz bebeği şehit ailelerimize bizleri kırmayarak buraya geldikleri için tekrar tekrar teşekkür ederim. Ne mutlu Türküm diyene” şeklinde konuştu.

Davetlilerle ayrı ayrı ilgilenen ve iftara kadar herkesle sohbet eden Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Akgül, iftar sonrası da yönetimiyle birlikte iftar katılanları aynı şekilde uğurladı.

26 May 2019 - 13:57 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.