Gaziantep’teki patlamanın şiddeti güvenlik kamerasına yansıdı

Gaziantep’te bir fabrikada meydana gelen patlamada 6 kişi yaralandı. Patlamanın şiddeti bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Küçük Sanayi Site...

Gaziantep’te bir fabrikada meydana gelen patlamada 6 kişi yaralandı. Patlamanın şiddeti bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Küçük Sanayi Sitesi Anafartalar Bulvarı içerisinde, oduncular sitesinin karşısındaki demir doğrama pres makas kesim fabrikasında patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından hastanelere kaldırıldı.

Patlamanın şiddeti ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Patlamanın meydana geldiği fabrikada bazı malzemelerin metrelerce uzağa fırladığı görüldü.

05 Ağu 2020 - 13:53 Gaziantep- Gaziantep Haber

Mahreç   İha


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.