GAZİRAY Nizip’e kadar gitmeli

İYİ Parti İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, GAZİRAY Projesi’nin Nizip’e kadar uzatılması gerektiğini söyledi.

İYİ Parti İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, GAZİRAY Projesi’nin Nizip’e kadar uzatılması gerektiğini söyledi.Hocaoğlu Nizipli olan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’e seslenerek, “Her yıl onlarca insan Nizip – Gaziantep arasında can veriyor. Nizip’e GAZİRAY’ı kazandırın” dedi.

Basın ile haftalık değerlendirme toplantısı yapan Hocaoğlu, Havalimanındaki sorunlara da değinerek “Sayın Gaziantep Milletvekilleri siz Gaziantep Havalimanına VİP’ten giriş çıkış yapıyorsunuz. Özel araç bırakıp, özel araç alıyor. Ancak Gaziantepli aracını bırakacak otopark bulamıyor. Bulursa da fahiş ücret ödüyor. Hava alanı çok yoğun ve küçük. Uçak sefer sayısı az. Gaziantepli pahalı uçmak zorunda kalıyor. Bu konuyu da çözün. Biz size teşekkür edelim. Biz muhalefet değiliz. Siz bunları yapamayacaksanız, bırakın biz İYİ Parti olarak yaparız” şeklinde konuştu;

Hocaoğlu’nuın açıklamalı şöyle; “ Partimizin kuruluşundan bu zamana kongre yapamayışı bizi ziyadesi ile mahcup etmiştir. Olağan ve olağan üstü kongrelere Gaziantep katılamamıştır. Görevi aldığım ilk gün hukuken mümkün olan en yakın tarihte kongre yapacağımı belirtmiştim. İYİ Parti Genel Merkezi kongre tarihinin başlangıcını tüm iller için 01.02.2020 tarihi olarak belirledi ve ilk kongre tarihini Gaziantep’e verdi. Biz verdiğimiz ilk sözü tuttuk. Hayırlı uğurlu olsun. Tüm ilçelerin kongre tarihi belirlendi. İl kongresi ise 12.04.2020 tarihinde yapılacaktır. Gaziantep’e hayırlı uğurlu olsun. Şimdi tüm Gönültaşlarımıza sesleniyorum, buyurun gelin ne hesabınız varsa görün. İYİ Partinin her neferi her göreve layıktır.

​Gaziantep’te muhalefet yapmayacağız, biz iktidar hedefliyoruz. Muhalefet partisi değiliz dedik. Sözümüzü tutuyoruz. Gaziantep için iyi olan her şeye varız, ancak yanlışın karşısındayız.

​Sayın Tahmazoğlunu istifaya ve açıklama yapmaya çağırmıştım. Ancak hiç ses çıkmadı, sivil toplum örgütleri suya sabuna dokunmayan açıklamalarda bulundu, konu yargıda dedi. Yargı Ne yapacak; gözü kör, kulağı sağır, eli bağlanmış yargı ne yapacak?? Zavallı birkaç personele günah çıkartmayın, bedel ödetmeyin, hukuku bahane edip, masum insanları günah keçisi yapmayın. Kanun açık Belediye Başkanı suçsuz diyor…. Tüm sorumluluk memurlarda…. Ancak herkes biliyor, belediyede tek yetkili Belediye Başkanıdır. Sayın Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı, diğer belediye başkanlarına yaptığını yap ve olaya el at. bu ülkede hukukta sizsiniz, Cumhurbaşkanı da, AKP Genel Başkanıda…. Bir kez de olsa yetkinizi Korkut Küçükcaniçin kullanın. FETO nun ruhsatsız, imarsız yaptığı utanç yığınına göz yumanlara gerçek cezayı kesin….Gaziantep Üniversitesi Rektörüne seslenmiştik, Hukuk Fakültesinde bir amfiye Korkut Küçükcan adını verin hukuk, adalet sembolü olarak kalsın demiştik. Ancak ses çıkmadı, biz Korkut Küçükcan’ı unutmayacağız, unutturmayacağız.

​Gazi Ray Projesinin Nizip’e kadar uzatılmasını talep ediyoruz. Her yıl onlarca insan Nizip – Gaziantep arasında can veriyor. Nizip Gaziantep’in merkez ilçesi konumunda, eğitim, alışveriş her konuda iç içe. Gazi Ray projesine Nizip dahil edilsin. Sayın Mehmet Sarı, Sayın Ali Şahin, Sayın Abdülhamit Gül. Niziplisiniz. Nasıl ki Sayın Cevdet San Nizip’e ÜLFETİ kazandırdı. Sizde Gazi Rayı kazandırın bizde tebrik edelim… Ama siz ve iktidarınız Ülfeti yok etti. Bitirdi… Bari Gazi Rayı kazandırın da biraz olsun kendinizi Nizip halkına af ettirin. Tekrar ediyorum. Nizip Gazi ray projesine dahiledilsin. Bizde teşekkür edelim….

HAVALİMANINDAKİ SORUNLAR

Sayın Gaziantep Milletvekilleri siz Gaziantep Hava limanına VİP ten giriş çıkış yapıyorsunuz. Özel araç bırakıp, özel araç alıyor. Ancak Gaziantepli aracını bırakacak otopark bulamıyor. Bulursa da fahiş ücret ödüyor. Hava alanı çok yoğun ve küçük. Uçak sefer sayısı az. Gaziantepli pahalı uçmak zorunda kalıyor. Bu konuyu da çözün. Biz size teşekkür edelim. Biz muhalefet değiliz. Siz bunları yapamayacaksanız, bırakın biz İYİ Parti olarak yaparız ….

​Sayın Valimizi takdir ediyorum. Çalışıyor, elinden geleni yapıyor. Görüyoruz. Hizmetlerinin devamını diliyoruz. Takdir ediyoruz. Randevu taleplerimiz dahi en kısa sürede cevaplanıyor. Valilik binası ikinci bir emre kadar yıkılmayacakmış, bu olgu bizi sevindirdi. Görüldüğü üzere doğru hep doğrudur. Sayın Valimizden istirhamımız Gaziantep’te bir deprem olsa acaba kurtarma nasıl olacak?? Toplanma yerleri varmı?

EMNİYET MÜDÜRÜ RANDEVU VERMİYOR​

Sayın Emniyet Müdürümüz şehrimize atandı, hayırlı olsun ziyaretine gidelim dedik randevu alamadık. Akabinde uyuşturucu operasyonları yaptı takdir ettik görüş alışverişi yapalım istedik. İlk istediğimiz randevunun unutulduğu iletildi. Sayın Emniyet Müdürüm iş yoğunluğundan randevu veremiyorsanız, çalışmalarınızda başarılar diler destek oluruz. Bizimle görüşmeseniz de olur. Sonuçta Gaziantep’e hizmet için geldiniz. Hizmetin gereğini yapın. Ancak unutulduysak, bunu sorgulamak gerekir? Biz unutulacak kadar önemsiz miyiz? Siz ve ekibiniz unutacak kadar zayıf bir hafızaya mı sahip? Eğer böyle zayıf bir hafızaya sahip ekibiniz varsa vay Gaziantep’in haline? Biz unutulacak kadar önemsiz isek iş te bunu kabul edemeyiz… bunu takdirini sayın Süleyman Soylu ’ ya ve Gaziantep halkına bırakıyorum.

04 Ara 2019 - 23:25 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.