Gazişehir kongreye gidiyor

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Mayıs ayının sonunda olağan genel kurulunu gerçekleştirmek için toplanacak.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre; Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Derneğinin Olağan Genel Kurulu'nun aşağıdaki gündem ile 31.05.2019 Cuma günü saat 15:00'da Dernek Merkezi'nde yapılmasına belirtilen tarihte çoğunluk sağlanamaması halinde ikinci toplantının 10.06.2019 Pazartesi günü saat 13:00'da Dernek Merkezi'nde bu kez çoğunluk aranmaksızın yapılmasına, katılan üyelerin oy birliği ile karar verilmiştir.

Açılış ve Yoklama, Genel Kurul ve Divan Teşkili, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının Okunması, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporlarının Okunması, Denetim Kurulu Raporlarının Okunması, Yönetim Kurulunun İbrası, Denetim Kurulunun İbrası, Yeni Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üyelerin Seçilmesi, Yeni Denetim Kurulu Asil ve Yedek Üyelerin Seçilmesi, Derneğimiz bünyesinde sürdürülen tüm amatör ve Profesyonel Futbol Faaliyetlerinin GFK Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş.'ye devri ile bu devir işleminin Türkiye Futbol Federasyonu mevzuatı ve diğer ilgili mevzuatlar uyarınca yürütülebilmesinin yanı sıra, devralacak şirket ile imzalanacak sözleşmelerin imzalanabilmesi bakımından Yönetim Kurulu'na yetki verilmesinin görüşülmesi, Dilek ve Temenniler, Kapanış.

15 May 2019 - 22:25 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.