“Gençler olmadan siyaset olmaz”

Demokratik Sol Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celal Doğan, gençlerle bir araya gelerek merak edilen soruları yanıtladı.

Demokratik Sol Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celal Doğan, gençlerle bir araya gelerek merak edilen soruları yanıtladı. Gençlerin siyasetin içinde olması gerektiğini söyleyen Doğan, “Gençler olmadan siyaset olmaz” diye konuştu.

Demokratik Sol Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan, Kalender Plaza’da düzenlenen Gençlik Buluşmasına katıldı. Gençlerin yoğun ilgisi altında salona giren Doğan, gençlerin sorularını yanıtladı. Toplantıda konuşan Doğan, “Gençlik dünya genelinde basın gibi bir baskı gücü olarak kabul edilir. Türkiye’de gençlerin bir baskı unsuru olduğu siyasi kanatlar tarafından kabul edilir. Düşüncelerinizi ifade ederken asla şiddete başvurmamalısınız. Düşünce özgürlüğüne önem verilmesi gerekir. Toplumun aşamadığı en büyük nokta düşünceleri özgürce açıklayabilmek gerekiyor. Bu noktada siz gençlerimize büyük görevler düşüyor. İnsanların düşüncelerine saygı göstermek, fikirleri özgürce açıklayabilmelisiniz. O nedenle gençlerimiz siyasetin içinde olmalı. Gençler olmadan siyaset olmaz.”

“ULAŞIM SORUNUNA ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ”

Gençlerin sorularını yanıtlayan Doğan, “Gaziantep’te yaşayan gençlerimizin en büyük sorunlarından bir tanesi ulaşım oluyor. Özellikle maddi durumu yeterli olmayan gençlerimiz ulaşım konusunda ciddi sıkıntılarla karşılaşıyorlar. Bu noktada çalışmalar yapacağız. Sizlerin olduğu kadar vatandaşlara ulaşım hizmeti sunan toplu taşıma şoförlerin de düşünülmesi gerekiyor. Yaşlılarımızı, gençlerimizi, öğrencilerimizi ve toplu taşıma hizmeti sunan şoförleri memnun edecek uygulamalara imza atacağız.”

26 Mar 2019 - 14:25 - Siyaset

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.