Gülümsemenin büyüsü

SANKO Üniversitesi Sani Konukoğlu Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde “Gülümsemenin Büyüsü" konulu eğitim verildi.

Toplantı salonunda Psikolog – Eğitimci Kutay Ürkmen tarafından verilen Gülümsemenin Büyüsü konulu eğitim dört farklı oturum şeklinde ve interaktif olarak gerçekleştirildi.

Eğitime hastaneden danışmanların yanı sıra, hastane ve SANKO Üniversitesi’nden yöneticiler de katılım gösterdi.

Çeşitli etkinliklerin de gerçekleştirildiği eğitimde Ürkmen, hedeflere ulaşmakta motivasyon ve eğlenerek öğrenmenin önemini vurguladı.

Ürkmen, “İş Hayatının Olmazsa Olmazı Gülümseme”, “Kaliteli İletişimde Gülümsemenin Yeri Ve Önemi”, “Önyargılardan Sıyrılmak Neden Önemlidir”, “Gülümsemek Bize Neler Kazandırabilir”, “Kendini Keşfet, Sınırları Yok Et”, “İnsanlar Aldıkları Hizmetten Önce Duygularını Hatırlarlar”, İnsanlar Kendisini Değerli’ ve Özel’ Hissetmek İster”, “Gülümseyen Bir Takım Olabilmek”, “Hayatı ve Hayallerinizi Ertelemeyin” başlıklı konularda bilgiler paylaştı.

14 Eki 2019 - 16:59 - Yaşam & Sağlık

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.