HAK-İŞ Konfederasyonu Gaziantep İl Başkanlığına Tanrıöver atandı

HAK-İŞ Konfederasyonu Gaziantep İl Başkanlığı görevine Halil İbrahim Tanrıöver atandı.

HAK-İŞ Konfederasyonu Gaziantep İl Başkanlığı görevine Halil İbrahim Tanrıöver atandı.

Türkiye'nin en büyük işçi konfederasyonlarından HAK-İŞ Konfederasyonu, 24 Aralık 2019 tarihinde HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN'ın başkanlığında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında yeni dönem HAK-İŞ İl Başkanları atamalarını karara bağladı. Buna göre, HAK-İŞ Konfederasyonu Gaziantep İl Başkanlığı görevine Halil İbrahim Tanrıöver atandı.

Aynı zamanda konfederasyona bağlı HİZMET-İŞ Sendikası Gaziantep Şube Başkanlığı görevini de yürüten Halil İbrahim Tanrıöver yaptığı açıklamada, "HAK-İŞ Genel Başkanımızın da her zaman dile getirdiği konfederasyon olarak hep birlikte, bütün organ ve temsilcileriyle, güçlü bir HAK-İŞ, güçlü bir sendikal hareket ve güçlü bir Türkiye için sendikal mücadeleye aynen devam edeceğiz. Şahsıma layık görülen bu ulvi görev için başta konfederasyonumuz ve sendikamızın Genel Başkanı Mahmut Arslan’a ve Yönetim Kurulu üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" diyerek açıklamalarda bulundu.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.