Hamit Altıntop'a 27 numaralı forma hediye edildi

Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi, Ümit Milli Takım ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, Gaziantep FK'ya ziyarette bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi, Ümit Milli Takım ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, Gaziantep FK'ya ziyarette bulundu. Başkan Vekili Cevdet Akınal ve As Başkan Müslüm Özmen’in konuk ettiği ziyarette, Hamit Altıntop’a 27 numaralı isminin yazılı olduğu Gaziantep Futbol Kulübü forması hediye edildi.

TESİSLERDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Türkiye’nin efsanevi futbolcuları arasında yer alan ve TFF İcra Kurulu Üyesi olan Hamit Altıntop, ziyaretinin ardından tesisleri gezdi. Fiziki şartlar ve saha zeminlerinin durumundan dolayı oldukça mutlu olduğunu dile getiren Hamit Altıntop, kulübün yapacağı yatırımlar hakkında da bilgiler aldı. Gaziantep şehrinin Türk Futbolu için büyük bir önem arz ettiğini dile getiren Hamit Altıntop’a, Başkan Vekili Cevdet Akınal ve As Başkan Müslüm Özmen tarafından kulübümüzün gelecek hedefleri anlatıldı. Türk Futbolunun her zaman gelişmek zorunda olduğunu ifade eden Hamit Altıntop, bundan sonraki süreçte de yapılacak yatırımlar hakkında tüm kulüplere olduğu gibi Gaziantep Futbol Kulübü için de ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını söyledi.

ALT YAPI ANTRENÖRLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Aynı zamanda Ümit Milli Takım ve Genç Milli Takımlar Sorumluluğu görevini de yapan Hamit Altıntop, alt yapıya da ziyarette bulunarak, antrenörlerden bilgiler aldı. Akademi liglerinin başlatılması adına Türkiye Futbol Federasyonu olarak, büyük çaba gösterdiklerini ifade eden Hamit Altıntop pandemi sürecini bir an önce atlatarak alt yaş ligleri başlatmak istediklerini söyledi. Daha sonra alt yapı takımlarımızın antrenman sahalarını inceleyen Hamit Altıntop, Türkiye’de birçok kulübü gezdiğini ve gördükleriyle Gaziantep’in kalite standartı olarak bu listenin en önünde gelen kulüplerden olduğunu söyleyerek, tebrik etti.

27 NUMARALARI FORMAMIZ HEDİYE EDİLDİ

Ziyaretin sonunda, Hamit Altıntop’a 27 numaralı isminin yazılı olduğu Gaziantep Futbol Kulübü forması hediye edildi. Başkan Vekili Cevdet Akınal ve As Başkan Müslüm Özmen, yapılan bu ziyaretten duydukları mutluluğu ifade ederek Hamit Altıntop nezdinde Türkiye Futbol Federasyonu’na çalışmalarında başarılar diledi.

26 Eki 2020 - 12:35 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.