Hasan Gür Şehitkamil’e talip

Gaziantep’in tanınmış avukatlarından Hasan Gür, Şehitkamil Belediye Başkan Aday adaylığını yüzlerce partilinin katıldığı toplantıyla kamuoyuna açıkladı.

Hasan Gür, “Partim için çalışmalarıma Şehitkâmil belediye başkan adaylığı için devam edeceğim. Adaylığım kabul olmaması halinde aday arkadaşımızı sonuna kadar destekleyeceğim. Her şey CHP için, Her şey partim için” dedi.

Şehitkâmil İlçe Başkanlığında, adaylık evraklarını İlçe Başkanı Av. Umut Yılmaz'a teslim eden Hasan Gür, ilk adaylık başvurusunun kendisinin yaptığını açıkladı. CHP Şehitkâmil İlçe binasında aday adaylığı hakkında basın toplantısı düzenleyen Hasan Gür’e çok sayıda partili destek verdi.

BELEDİYECİLİK CHP’NİN İŞİDİR

Aday olması halinde hayata geçireceği bazı projelerden bahseden Avukat Hasan Gür, “Belediye başkanlığını aldığımızda rantsal değil halkımız için hizmet edeceğiz. Mahalleler de gençlik merkezlerini kuracağız. Gençleri uyuşturucudan uzaklaştırmak için sosyal alanlar yaratacağız. Şehitkamil’ in alt yapısını elden geçireceğiz. Halkımızla beraber el ele belediyecilik yapacağız. İlçe Başkanımız Umut Yılmaz ile birlikte çok yollar kat edeceğiz. Belediyecilik CHP’nin işidir. Bunları AKP’lilere göstereceğiz. Katılımlarınız ve destekleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

1 OY FAZLA ALABİLMEK İÇİN ÇALIŞTIM

CHP’nin içinde farklı dönemlerde farklı görevlerde yer aldığının altını çizen Hasan Gür, “Biz ailece CHP’nin neferiyiz. Küçüklüğümden beri CHP içinde yer aldım. Gençlik yıllarında gençlik kollarında çalıştım. Son dönem milletvekilliğinde sırasını beğenmeyen bazı arkadaşların yerine partim görev verdi ben aday oldum. Seçim sürecinde gece gündüz demeden 1 oy fazla alabilmek için çalıştım. Hizmetlerimi daha geniş alana yamak adına Şehitkamil Belediyesi Başkanlığına Aday Adayı olduğumu buradan ilan ediyorum. Partim için çalışmalarıma Şehitkâmil belediye başkan adaylığı için devam edeceğim. Adaylığım kabul olmaması halinde aday arkadaşımızı sonuna kadar destekleyeceğim. Her şey CHP için, Her şey partim için” diye konuştu.

22 Eki 2018 - 00:12 - Siyaset

Mahreç  Okan Çelik


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.