Hayvanlara AHBAP oldular

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma platformu AHBAP'ın Gaziantep teşkilatı CAHİDE hayvan barınağını ziyaret etti.

Sanatçı Haluk Levent ve hayranlarının bir araya gelerek kurduğu AHBAP platformu, soğuk kış günlerinde hayvanlara yardımeli uzattı.

CAHİDE hayvan barınağına gerçekleştirilen ziyaretle ilgili konuşan AHBAP Gaziantep İl Başkanı Ali Bekir Şahinler: "Ahbap Gaziantep olarak insanların hayvan sevgisine vurgu yapmak, insanların bu konuda daha duyarlı ve bilinçi olmalarını konusunda etkin kılmak ve devamlı bir ilgi noktasında tutmak adına bu tür etkinlikleri sürekli yapmak istiyoruz, hatta mecburuz.

Bu bizim ilk ziyaretimiz, şu an sadece mama takviyesinde bulunduk, kış kapıya dayandı ve eksikler çok fazla yapmamız gereken şeyler çok biz 100'ü aşkın üyemizle düzenli olarak barınaklarımızı ziyaret edip bu dostlarımıza elimizden geldiğince yardımda bulunmaya çalışacağız, biz evlerimizde sıcak ve rahat yatarken onlarında burada rahat ve daha sıcak bir kış geçirmelerini istiyoruz. Korumaya muhtaç, sahipsiz hatta ampute olan köpeklerin olduğu barınakta onlara olan hassasiyetimiz, onları tekrardan yakından görmekle daha da içselleşmiş oldu. Gelin hep beraber bu dostlarımızla AHBAP olalım, sokakta ve ya her nerede olursa olsun yardıma muhtaç hayvanlarımızı korumak için ya sahiplenelim ya da onları barındıkları yerlerde yardımcı olalım." dedi.

Çalışmaların devamı gelecek

22 kişilik bir ekip ile gerçekleştirilen ziyarete 200 kg aşkın mama götürüldü. İlk ziyaretlerini gerçekleştiren Ahbap Gaziantep ailesi barınağın eksiklerini öğrenerek yakın zamanda yeniden ziyaret edeceklerini belirttiler.

07 Kas 2017 - 17:30 - Yaşam & Sağlık

Mahreç  Cihat Öztürk


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.