Hedef 3 puan

Gazişehir Gaziantep'in futbol şube sorumlusu Yusuf Ziya Demsoy, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Çaykur Rizespor maçından 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Demsoy, ligin yeni ekibi olarak sezon öncesinde ligde kalma hedefini belirlediklerini ifade etti.

Bu kapsamda her şeyin planlandığı gibi gittiğini anlatan Demsoy, lige Fenerbahçe karşısında 5-0'lık mağlubiyetle başladıklarını hatırlatarak, "Fenerbahçe maçının hemen ardından biz de teknik heyet de biliyordu ki Fenerbahçe maçı bizim için ölçü olmayacak. Bazı kesimler, bizi 'asansör takım, düşecek ilk takım' diye nitelendirmiş olsa da biz takımımızın gücünü biliyorduk. Nitekim, ikinci hafta Gençlerbirliği maçını kazanıp, ardından Sivasspor ile berabere kaldık ve son olarak da Beşiktaş'ı yendik. Gittiğimiz yol doğru ve temkinli. Emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Biz yeni kurulan bir takımız ama futbolcularımızın hepsi birbirinden kaliteli. Zaten oyuncularımız birbirini tanıdıktan sonra da takım olma yolunda yükselen bir grafiğimiz var. Sonuca bakmaksızın her hafta daha iyi futbol oynayan bir ekibiz. İddia ediyorum, yakın zamanda da herkesin kabullendiği bir oyun tarzıyla sahada var olacağız" dedi.

“TAKIMIMIZ GÜN GEÇTİKÇE İYİYE GİDİYOR”

Takımın uyum sorununun yanı sıra moral ve motivasyon olarak da her geçen gün iyiye gittiğini dile getiren Demsoy, "Bu hafta deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacağız. Rakibimizin oturmuş ve güçlü bir kadrosunun olduğunu biliyoruz. Geçmişte güzel işler yapan Rizespor karşısında da kendi oyunumuzu oynamaya devam edeceğiz. Rize'ye 3 puan parolasıyla gideceğiz. Kesinlikle 'beraberlik alsak yeter' gibi bir düşüncemiz yok. Her maça galibiyet için çıkacağız. İnşallah Rize deplasmanından kaliteli ve baskılı oyunla istediğimiz 3 puanı alıp evimize döneceğiz" diye konuştu.

"KİMSENİN BİZDEN ALACAĞI YOK"

Kulüpteki futbolcuların maaş ve prim gibi hiçbir alacağının bulunmadığını belirten Demsoy, "Eski yönetimimiz bu konuda çok hassastı. Mehmet Büyükekşi başkanlığındaki yeni yönetim de aynı hassasiyetle yoluna devam ediyor. Göreve geleli çok olmamasına rağmen, tüm ekibin son maaşları ve galibiyet primleri zamanında ödendi. Yani şu an itibarıyla futbolcuların alacağı yok. Biz yönetim olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Sağ olsunlar teknik heyet ve futbolcularımız da üzerine düşeni sahada yapıp kentimizi iyi şekilde temsil ediyor" diyerek sözlerini tamamladı.

21 Eyl 2019 - 00:01 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.