HEDEFTE KONYASPOR VAR

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig’in 31. Haftasında konuk edeceği Konyaspor maçı hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Kırmızı siyahlılar bu maçı da kazanarak ligde iyice rahatlamayı hedefliyor. Teknik Direktör Marius Sumudica yönetiminde saat 19:00’da gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat 10 dakika sürdü. Denizlispor karşılaşmasında forma giyen futbolcular takımdan ayrı rejenerasyon çalışması yaparken, diğer futbolcular ise ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada gerçekleştirilen çift kale maçla antrenmanı tamamladı. Takım salı günü gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. “TAM RAHATLAMIŞ DEĞİLİZ” Kırmızı siyahlı takımın teknik direktörü Marius Sumudica, geçen hafta çok iyi bir galibiyete imza attıklarını söyledi. Oyuncularının çok iyi mücadele ettiğini ve haklı bir galibiyet aldıklarını dile getiren Rumen teknik adam, “Ama henüz ligde işimiz bitmedi. Matematiksel olarak ligde kalmayı garantilemek ve rahatlamak istiyoruz. Onun için bu hafta oynayacağımız Konyaspor maçını çok önemsiyoruz” dedi.

06 Tem 2020 - 19:07 - Gaziantepspor

Mahreç  Sedat Torun


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.