Hırsız 2 telefonu alıp kaçtı, çalışanlar şok yaşadı

Gaziantep’te bir hırsız müşteri gibi girdiği telefoncuda incelediği 2 telefonu alarak kaçtı. Ne yapacağını şaşıran iki çalışan kısa süreli şok yaşadı.

Olay, Şehitkamil Kayaönü Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir şahıs telefon satışı yapan bir dükkana girdi. Bir süre çalışanlarla sohbet eden şüpheli incelemek istediği iki telefonu istedi. Çalışanlardan biri telefonları verdi telefonları inceleyen şüpheli çalışanların bir anlık dalgınlığından faydalanarak iki cep telefonunu alarak dükkandan kaçtı. Olayın şaşkınlığı ile bir süre ne yapacağını bilemeyen çalışanlar daha sonra hırsızın peşinden koştu.

Olayın ihbarı üzerine güvenlik kameralarını inceleyen polisler iki şüpheli belirledi. Yapılan çalışma sonucu gözaltına alınan iki şüpheliden birinin uyuşturucu madde ticaretinden 5 yıl hapis cezası olduğu ortaya çıktı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden biri tutuklanırken diğeri adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

(

10 Tem 2020 - 20:05 - Gaziantep Haber

Mahreç   İha


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.