'Hizmetçiler' geliyor

Hizmetçiler dizisi için çalışmalar başladı. Dizi, yeni yılda Kanal D ekranlarında olacak.

Meksika’da Polvo de Estrallas, Amerika’da ise Devious Maids ismi ile yayınlanan ve büyük ilgi gören “Hizmetçiler” dizisinin Türkiye uyarlaması için hazırlıklar sürüyor. Yeni yılda Kanal D’de seyirciyle buluşacak Fabrika Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturacak.

5 ZENGİN AİLENİN YAŞADIKLARI ANLATILACAK

Makbule Kosif ve ekibinin yazdığı dizi için Reşadiye’de 5 evden oluşan bir site hazırlandı. Çekimlerinin 25 Ocak’ta başlaması planlanan dizide Ayşenil Şamlıoğlu (Nimet Atahanlı), Yiğit Kirazcı (Aras Atahanlı), Aleyna Solaker (Çiçek Tuna), Gamze Karaduman (Demet Atahanlı), Selen Domaç (Hacer Tuna), Cansu Fırıncı (Yaşar Tuna), Emrah Akkuş (Armağan), Nilay Erdönmez (Gülseren), Hazal Benli (Aslı) ve Neslihan Arslan (Neslihan) rol alacak. Cast çalışmaları devam eden “Hizmetçiler”de 5 zengin ailenin yaşadıkları hizmetçilerinin gözünden ekrana taşınacak.

30 Ara 2019 - 12:15 - Magazin

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.