İbrahimli Spor Merkezinde bayram coşkusu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, İbrahimli Spor Merkezi’nde hafta boyunca devam eden birbirinden renkli sportif ve sosyal etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Şehitkamil Belediyesi İbrahimli Spor Merkezi’nde; basketbol, badminton, geleneksel çocuk oyunları ve temel cimnastik branşlarında eğitim gören sporcu öğrenciler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı ‘Gençlik Haftası’ boyunca gerçekleştirilen branşa özgü çalışmalar esnasında düzenlenen renkli etkinliklerle kutladı. Yaz ve kış spor okulları kapsamında teknik eğitimlerin yanı sıra teorik eğitimler aracılığıyla sporcu öğrencilerin milli ve manevi değerler eğitimlerine de büyük önem veren Şehitkamil Belediyesi, bu yıl 14-25 Mayıs 2019 tarihleri arasında kutlanacak olan Gençlik Haftası kapsamında sportif faaliyetlerin gerçekleştirileceği tüm tesislerde gençlerin; kültürel, sosyal, sportif, zihinsel ve sanatsal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarını hızla sürdürecek.

HEM ÖĞRENDİM HEM DE EĞLENDİM

İbrahimli Spor Merkezi’nde basketbol branşı eğitimlerine katılan Ayşe Karaoğlan, kutlama etkinlikleri boyunca katıldığı çalışmalarda hem öğrendiğini hem de eğlendiğini ifade ederek, etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Basketbol branşı sporcusu Ayşe Karaoğlan, düzenlenen etkinlikler sonrasında yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yıldönümünü İbrahimli Spor Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerle kutlamanın mutluluğu içerisindeyim. Hafta boyunca katıldığım tüm çalışmalarda hem sosyal ve akademik hayatımda kullanacağım bilgiler öğrendim hem de oyunlar oynayarak çok eğlendim. Kutlama programlarının düzenlenmesinde başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

20 May 2019 - 14:56 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.