İl Başkanı tamam, darısı adaylara

Hayri Sucu yönetiminin görevden alınmasının ardından CHP Gaziantep İl teşkilatının yeni yönetimi belirlendi.

Melih Meriç İl Başkanı olarak atanırken yarın yapılacak olan Parti Meclisi toplantısında Şahinbey Şehitkamil ve adaylarının açıklanması bekleniyor. Meriç Telgraf’a yaptığı açıklamada Gaziantep’te CHP’yi ayağa kaldıracağını söyledi.

Bir çok spekülasyonun ardından Melih Meriç CHP İl Başkanı olarak resmen atandı. CHP’nin Merkez Yönetim Kurulu’nun dün yaptığı toplantıda Melih Meriç ve yönetimi onandı.

Yarın yapılacak olan Parti Meclisi toplatışının ardından Şahinbey, Şehitkamil ve Oğuzeli ilçe adaylarının da açıklanması bekleniyor.

CHP, İslahiye, Araban ve Karkamış adaylarını açıklamış, Büyükşehir, Nizip, Yavuzeli ve Nurdağı’nı da İYİ Parti’ye bırakmıştı.

14 Oca 2019 - 21:15 - Siyaset

Mahreç  Hasan Akpınar


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.