Gaziantep'te alışveriş indirim günleri başladı!

Gaziantep Ticaret Odası organizasyonunda, katılan yüzlerce firmanın önemli ölçüde indirimli satış yaptığı ‘Gaziantep Alışveriş Günleri’ başladı.

20 Ekim’ kadar sürecek olan Gaziantep Alışveriş Günleri’nde yüzde 9’dan yüzde 69’a varan indirimli ürünler Gaziantepliler ile buluşuyor.

Gaziantep’te ilk kez düzenlenen “Gaziantep Alışveriş Günleri” etkinliği hakkında açıklamalarda bulunan Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, bu etkinliği geleneksel hale getirerek her yıl düzenlemeyi planladıklarını söyledi.

9 GÜN BOYUNCA SÜRECEK

Gaziantep Alışveriş Günleri’nde 9 gün boyunca gerçek anlamda indirimli ürünlerin Gazianteplilerle buluşturulacağının altını çizen Yıldırım, ”Organizasyonumuzun sloganlarından birisi de ‘Sözde değil, özde indirim’… Yüzlerce firmamız yapabilecekleri en iyi indirimi yaparak bu kampanyada yer aldı. Hemen hemen her sektörden katılım var, her kesime hitap eden ürünler, hizmetler var.” dedi. Etkinliğin, sabah 9’dan akşam 9’a kadar, 9 gün süreceğini de ekleyen Yıldırım, kampanyaya katılan firmalar ve etkinlik detaylarının www.gto.org.tr adresinden görülebileceğini belirtti.

13 Eki 2019 - 16:34 - Ekonomi

Mahreç  Hasan Akpınar


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.