İNOVASYONUN NABZI SANKO ÜNİVERSİTESİ’NDE ATTI

İNOVASYONUN NABZI SANKO ÜNİVERSİTESİ’NDE ATTI SANKO Üniversitesi tarafından, "Biyolojik ve Biyomedikal Bilimlerde İnovasyon" temasıyla dördüncüsü düz...

İNOVASYONUN NABZI SANKO ÜNİVERSİTESİ’NDE ATTI

SANKO Üniversitesi tarafından, "Biyolojik ve Biyomedikal Bilimlerde İnovasyon" temasıyla dördüncüsü düzenlenen "Tıpta İnovasyon Buluşmaları", bilimsel platforma olmasının yanı sıra, Gaziantep’in tarihi, kültürel ve gastronomi alanlarında tanıtımına da katkı sağladı.

SANKO Üniversitesi Sani Konukoğlu Uygulama ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu’nda 11-13 Ekim tarihleri arasında düzenlenen ve yoğun bir programla yerli ve yabancı birçok konuşmacının yer aldığı kongre, bilimsel bir şölen olarak geçti.

Kongrenin bu yılki formatına dahil olan ve son gün için planlanan “En iyi Girişimci Projesi” kapsamında genç girişimciler projelerini sunma fırsatı buldu. Genç girişimcilerle yatırımcıların buluştuğu bu platformda birbirinden değerli isimlerden oluşan jüri, genç girişimcilerden Arzu Özsoy Süel’in Sağlık Turizmi Projesi’ni ödüle değer gördü.

Kongre bilimsel olduğu kadar, sosyal ve kültürel anlamda da zengin içeriğiyle katılımcı ve konuşmacılardan tam not aldı. Gaziantep Kültür Turu kapsamında konuklar, Gaziantep’i gezme ve yakından tanıma fırsatı buldu.

17 Eki 2018 - 15:00 - Yaşam & Sağlık

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.