İstanbul-Gaziantep hırsızlık hattı

İstanbul-Gaziantep hırsızlık hattı İstanbul'da lüks otomobilleri çalarak Gaziantep'e götürüp parçalayan hırsızlar polis ekiplerinin nefes kesen opera...

İstanbul-Gaziantep hırsızlık hattı

İstanbul'da lüks otomobilleri çalarak Gaziantep'e götürüp parçalayan hırsızlar polis ekiplerinin nefes kesen operasyonuyla yakalandı. İstanbul'dan Gaziantep'e kadar tıra yüklenen bir çalıntı aracı takip eden polis 17 çalıntı otomobil ele geçirdi. Gözaltına alınan 3 şüpheli ise adliyeye sevk edildi.

Başakşehir'de 3 Eylül 2018 tarihinde polis ekipleri çalıntı bir otomobille gezen İbrahim S.'yi gözaltına aldı. Şüpheliyi sorguya alan polis ekipleri İstanbul-Gaziantep bağlantılı çalıntı otomobil hattını ortaya çıkardı. Şüpheli İbrahim S. tutuklanırken polis ekipleri ise konuyla ilgili araştırmalarını derinleştirdi.

İSTANBUL'DAN GAZİANTEP'E AMANSIZ TAKİP

Oto hırsızlık büro amirliği ekipleri yaptıkları çalışmaların ardından üzerinde çalıntı otomobil bulunan bir tırı tespit ederek takibe aldı. İstanbul!da başlayan takip 1150 kilometre sonra Gaziantep'de bir tamirhanede son buldu. Polis ekiplerince takip edildiklerinden habersiz olan şüpheliler getirdikleri çalıntı arabaları tamirhaneye indirdi. Tamirhaneyi bir süre uzaktan izleyerek gözlem yapan polis ekipleri önceki gün operasyon düzenledi.

Baskında içeride bulunan Muharrem E.(30), Burhan A.(58) ve Şakir K.(29) gözaltına alındı. İş yerinde yapılan aramada ise 17 çalıntı otomobil ele geçirildi.

ÇALDIKLARI LÜKS OTOMOBİLLERE HASARLI SÜSÜ VERMİŞLER

Polis ekiplerince yapılan inceleme sonucu hırsızların çaldıkları özellikle son model otomobillerin bazı parçalarını söktükleri ve hasarlı gibi gösterdikleri tespit edildi. Şüphelilerin bu araçları daha sonra tırlara yükleyerek Gaziantep'e kadar götürdükleri burada parçalayarak yedek parça haline getirdikleri öğrenildi. İstanbul'a getirilerek sorgulanan şüpheliler işlemlerinin bitmesinin ardından adliyeye sevk edildi. (İHA)

19 Eki 2018 - 17:16 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.