MB Holding’den eğitime destek

Yarım asırdır bir çok ilklere ve başarılı işlere imza atan MB Holding; eğitime katkı sağlamayı ihmal etmiyor.

İstiklal Ortaokulu’nun konferans salonunun iç donanımını üstlenen MB Holding; öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlayacak olmanın gururunu yaşadı.

“Muharrem Balat Konferans Salonu” adı verilen salon bir çok öğrencinin hayalini gerçekleştirmesinde bir basamak olacak.

MB Holding; yaptığı kütüphaneler, sosyal tesis, anaokulu, sayısız okul tamir inşaatı, kitap bağışlarından sonra eğitimi desteklemeye devam ediyor. İstiklal Ortaokulu’nda; Muharrem Balat Konferans Salonu’nun açılışının gerçekleştirildiği bu anlamlı günde; açılış kurdelesini MB Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gamze Aşnük, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ayhan Sarı ve Okul Müdürü Eyüp Güneş kesti.

MB HOLDİNG’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

En iyi yatırım eğitime yapılan yatırımdır diyen Okul Müdürü Eyüp Güneş konuşmasında; “Benim okul müdürü olarak hedeflerimden biri de okulumuza güzel bir konferans salonu kazandırmaktı. Öğrencilerin sanatsal, sportif ve kültürel faaliyetlerle donanmış bir hale gelmesinin çok önemli olduğu gerçeğini hepimiz biliyoruz. Bu salonun yapımında katkılarını ve desteklerini bizlerden esirgemeyen hayırseverimiz MB Holding’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.” cümlelerine yer verdi.

AŞNÜK; “ELİMİZDEN GELDİĞİNCE EĞİTİME KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ.”

MB Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gamze Aşnük; Muharrem Balat konferans salonunun açılışında yaptığı konuşmada bütüne katkı sağlamaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Aşnük cümlelerinde: “Baltaş İnşaat olarak inşaat yapımının bittiği her ilde okul yapımı ve onarımını ilke edindik. Ben bugün burada İstiklal Ortaokulu Konferans Salonunun açılması ile bütüne katkı olmaktan dolayı sonsuz bir gurur yaşıyorum. Sevgili babamın en önem verdiği konulardan birisi kaliteli eğitimdir. Adının verildiği bu salon; pırıl pırıl gençler yetiştirecek ve gelecek nesillere bırakılacak en büyük miras olacaktır. Şehir dışında olduğu için açılışa katılamadı hepinize sevgi ve saygılarını gönderdi. Bizim bu mutluluğu yaşamamıza vesile olan ve her aşamasını adım adım takip eden Okul Müdürümüz Sayın Eyüp Güneş’e ve Hasan Katıkcı İlkokulu Müdür Yardımcısı Sayın Duygu Ay’a teşekkür ederim.” İfadelerine yer verdi. Açılış; plaket takdimi, anasınıfı öğrencilerinin şiir dinletisi ve Gaziantep yöresel müzikleri sonrası fotoğraf çekimiyle son buldu.

21 Ara 2017 - 14:23 - Ekonomi

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.