İyi bir seri yakaladık

Gaziantep Futbol Kulübü Asbaşkanı Müslüm Özmen, takım olarak iyi mücadele ettiklerini ve iyi bir seri yakaladıklarını söyledi.

Gaziantep Futbol Kulübü Asbaşkanı Müslüm Özmen, takım olarak iyi mücadele ettiklerini ve iyi bir seri yakaladıklarını söyledi.

Eksikleri bulunmasına rağmen kadro derinliği iyi olan takımlarının Denizli deplasmanından güzel bir sonuçla döndüğünü anlatan Özmen, "Kadromuzdaki herkes her an oyuna girmeye hazır. İyi mücadele ediyoruz, takımda güzel bir uyum ve istikrar yakaladık. Denizli'de elde edilen 3 puan da bizi daha öz güvenli hale getirdi." diye konuştu.

Yakalanan yenilmezlik serilerinin kendilerini mutlu ettiğini aktaran Özmen, şunları kaydetti:

"Biz mütevazı ama güçlü bir ekip olma iddiasıyla yola çıktık. Çok şükür bu konuda da başarılı olduğumuzu söyleyebiliriz. Geçen sezon ligi 8. sırada bitirdik. Şimdi ise güzel bir seri yakalamış durumdayız. Yenilmezlik serileri, takım üzerinde öz güveni artırıyor. İnşallah serilerimizi sürdürürken galibiyet sayıları da daha fazla olsun. Bu bilinçle hareket edip her maça aynı iddiayla, yani galibiyet arzusuyla çıkmaya devam edeceğiz."

23 Kas 2020 - 20:31 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.