İYİ’lik kervanı yollarda

İYİ Parti bu kapsamda Gaziantep ve Kilis illerinde 4-5 Ekim tarihlerinde STK ve esnaf gezileri gerçekleştirdi.

24 Haziran Seçimlerinin ardından yerel seçimler öncesi saha çalışmalarına hız veren İYİ Parti, İYİ’lik Kervanı Yollarda Projesi kapsamında STK, esnaf odaları ve teşkilatlarıyla buluşmalarını sürdürüyor.

İYİ Parti bu kapsamda Gaziantep ve Kilis illerinde 4-5 Ekim tarihlerinde STK ve esnaf gezileri gerçekleştirdi.

Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ersagun Yücel, İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. İmam Hüseyin Filiz, İYİ Parti Mersin Milletvekili Hakan Sıdalı ile Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyelerinden oluşan 8 kişilik heyet, gerçekleştirilen ziyaretlerde STK temsilcileri, esnaf ve vatandaşların yaklaşan yerel seçimler öncesi nabzını tuttu. İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. İmam Hüseyin Filiz iki günlük programın ardından yaptığı değerlendirmede, “Her iki kentimizde de STK temsilcileri ve esnafımızla birlikte olduk. Vatandaşlarımızla sohbet ettik. Gaziantep ve Kilis’te vatandaşlarımızın İYİ Parti’ye olan teveccühlerinin artarak devam ettiğini görmek bizleri yerel seçimler öncesi umutlandırdı” diye konuştu.

İYİ’lik Kervanı kapsamında 17 Eylül’den bu yana Türkiye’nin dört bir köşesinde parti teşkilatı ve vatandaşlarla buluştuklarını dile getiren Filiz, 4-5 Ekim tarihlerinde Gaziantep ve Kilis’te çalışma yaptıklarını kaydetti. Gaziantep ve Kilis İl Başkanlıkları tarafından hazırlanan program çerçevesinde ilk olarak Gaziantep’teki STK temsilcileriyle bir araya geldiklerini ardından da esnafı ziyaret edip, karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını dile getiren Milletvekili Filiz, şunları söyledi:

”İyi’lik Kervanı Yollarda Projesi kapsamında yürüttüğümüz çalışmalar yerel seçimlerde gerçekleştireceğimiz büyük atılımın ilk adımı niteliğinde. 24 Haziran seçimlerinde başarılı bir sonuç alarak nasıl vatandaşlarımızın takdirini kazandıysak bundan sonraki dönemde de aynı şekilde çalışmaya, ülkemizin içinde bulunduğu ağır buhrandan çıkışını sağlayacak yolları ortaya koymaya devam edeceğiz." dedi.

“İYİ’lik Kervanı Yollarda Projesiyle teşkilatlarımıza ve milletimize İYİ Parti yönetiminde ülkenin nasıl refaha kavuşturabileceğimizi anlatıyoruz” diyen Filiz, sözlerini şöyle tamamladı:

”Ziyaretlerimizde milletimizin partimizden beklentilerini öğreniyor, aynı zamanda sorunlarını dinliyoruz. Sorunların çözümüne yönelik proje ve düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Amacımız Milletimize kaybettiği umutlarını geri kazandırmak. Onlarla kucaklaşarak, güvenlerini kazanıyor ve hayır dualarını istiyoruz. Proje çerçevesinde 61 ilimizde çalışma yapıldı. Bu çalışmamızı Türkiye’nin tamamına yayacağız. Anadolu'nun her köşesinde iz bırakmak ve elini sıkmadığımız kimse kalmasın istiyoruz.”

08 Eki 2018 - 12:54 - Siyaset

Mahreç  Hasan Akpınar


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.