Kaan İnşaat'tan Selçuk Kantar açıklaması

Kaan İnşaat, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Selçuk Kantar'la ilgili açıklamada bulundu.

Kaan İnşaat, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Selçuk Kantar'la ilgili açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

13 Mayıs tarihinde kaybettiğimiz Kaan İnşaat yöneticimiz Selçuk Kantar’ın vefatının ardından, kamuoyunda oluşan bilgi kirliliğini önleme amacıyla, bu açıklamayı yapma gereği duyulmuştur.

Kaan İnşaat olarak; sektöründe yıllardır proje yapan ve bugüne kadar yüzlerce kişiyi konut sahibi yaparak, ülke ekonomisine üretim ve istihdam desteği sağlayan şirketimizin mali bilançolarında bir sıkıntı yoktur. Kasıtlı olmadığına inandığımız ancak bilgi kirliliğinden kaynaklı olduğunu düşündüğümüz, şirketimizin ekonomik kriz içerisinde olduğu yönündeki söylentiler gerçek dışıdır. Mevcut piyasa koşullarında, sektörümüz hangi zorlukları yaşıyorsa, şirketimiz de ancak bu ölçekte zorluk yaşamış olup, bu zorluklar, projelerimizin tamamlanmasının önünde bir engel teşkil etmemektedir. Dolayısıyla, tüm projelerimiz devam etmektedir.

Acı kaybımız dolayısıyla ara verdiğimiz işlerimize; 16.05.2022 Pazartesi itibariyle başlanmış olup, projelerimizin kaldığımız yerden devam ettiğini kamuoyuna duyururuz.

Bu vesileyle; Selçuk Kantar’ın vefatından dolayı acımızı paylaşan, cenazemize ve taziyemize katılan, gerek arayarak, gerek mesajlarıyla bizi yalnız bırakmayan ailemizin tüm fertlerine, dostlarımıza, iş ortaklarımıza ve müşterilerimize teşekkür ederiz.

KAAN İNŞAAT YÖNETİM KURULU ADINA

BABASI MUSTAFA VE AĞABEYİ ADEM KANTAR

18 May 2022 - 22:00 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.