Erdal İletişim, kalite ve güven odaklı çalışıyor

Erdal İletişim İşletmecisi Bahuhan Mor, sıfır ve ikinci el telefon alım satımlarında kalite ve güvenli esaslı çalıştıklarını söyledi.

Erdal İletişim İşletmecisi Bahuhan Mor, sıfır ve ikinci el telefon alım satımlarında kalite ve güvenli esaslı çalıştıklarını söyledi.

Erdal İletişim İşletmecisi Bahuhan Mor, sıfır ve ikinci el telefon alım satımlarında kalite ve güvenli esaslı çalıştıklarını söyledi. İkinci el telefonlara şu an da yoğun bir talebin olduğuna dikkat çeken Mor, “Sıfır cihazlar, KDV’den ve ÖTV’lerden dolayı zamlarla fahiş fiyatları gördü. Bu durum ikinci ele olan talebi artırırken bir yandan ise sıfır telefona olan talebi azaltmadı. Fiyatlar “komik” derecede yüksek “şaka” derecesinde ise talep var” Dedi.

KİŞİYE ÖZEL HİZMET

8 yıldır bu meslekle uğraştığını kaydeden İşletmeci Mor, “Elektronik sektöründeyiz. Aile işimiz. Üniversiteyi, dış ticaret bölümünü kazandım fakat; okula devam etmedim. İkinci el ve sıfır cihaz alıp satıyoruz. Aksesuar, teknik servis, bilgisayar elektroniğe dair her türlü işlemler mevcut. Özel hizmetlerimiz var. Telefon ve elektronik sektörü herkes için özel olduğu için, kişiye özel hizmetlerimiz oluyor. Bizden hizmet almak isteyen müşterilerimize yerinde hizmet de sunabiliyoruz. Yurt içi veya yurt dışı teslimatlar yapabiliyoruz. Sıfır ve ikinci el cihazlarda altım satım yaparken, kendi müşterilerimize de söylüyoruz. Bizde ucuzluk değil de kalite ve güven esas. Kaliteden ödün vermiyoruz. Kalite esaslı çalışıyoruz. Müşterilerimizle olan iletişimimizi bu şekilde sağlıyoruz.”

FİYATLAR YÜKSEK OLMASINA RAĞMEN TALEP AZALMADI

İkinci el telefonlara şu an da yoğun bir talebin söz konusu olduğunu ifade eden Mor, “Sıfır cihazlar, KDV’den ve ÖTV’lerden dolayı zamlarla fahiş fiyatları gördü. Bu durum ikinci ele olan talebi artırırken sıfır telefona olan talebi azaltmıyor. Fiyatlar “komik” derecede yüksek, “şaka” derecesinde ise talep var. Biz ikinci el telefonda kendimize işin erbabı diyoruz. Bu şekilde telefon alıp satan herkes bizi bu piyasada bilir ve güvenir. İkinci el cihazlarımızda garanti veriyoruz. Şikâyet almıyoruz. Biz kullanmayacağımız telefonlarımızı müşterilerimize satmıyoruz. Alırken cihazları detaylı bir şekilde kontrol ediyoruz. Tamir görmüş cihaz, tezgahımıza ve dükkanımıza girmez. Alıp, satmayız. Ekran kırılmış cihazı o şekilde alıyoruz. Biz kendimiz ekranını değiştirmek koşuluyla alıyoruz. Kimden alındığına dair tespitlerimizi yapıyoruz. Pil, batarya ekran seviyesine kadar, tüm detayıyla ilgilenip, öyle alıp satıyoruz. O yüzden sıfır veya ikinci el satımlarımızda problem olmuyor. Olunca da cihazlarımız garantili olduğu için iade alabiliyoruz.”

15 May 2022 - 20:20 - Ekonomi

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.