Kaplan CHP’nin 96. Yılını kutladı

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 96. Kuruluş yılı dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. Kaplan, Cumhuriyet Halk...

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 96. Kuruluş yılı dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. Kaplan, Cumhuriyet Halk Partisi “umudun ve bağımsızlığın adıdır” dedi.

Kaplan’ın açıklaması şu şekilde:

“Cumhuriyet Halk Partisi, Kurucu Genel Başkanımız, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurulan ve Türkiye’yi çağdaş uygarlık seviyesine taşıyan partidir. Umudun ve bağımsızlığın adı Cumhuriyet Halk Partisi bugün 96 yaşında. Hak, hukuk ve adaletten vazgeçmeyenlerin, ranta , yalana, talana boyun eğmeyenlerin, bu topraklarda huzur ve barış isteyenlerin partisidir Cumhuriyet Halk Partisi.

Yurtta ve dünyada barış​ ilkesiyle, 1923’ten beri; toplumsal dayanışmayı, birlik ve beraberliği sağlamaya çalışmış ve sosyal sınıfların çatışmasından ziyade onları tek bir çatı altında toplamayı amaç edinen Cumhuriyet Halk Partisi gücünü her zaman milletten almıştır.

Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflediği tam bağımsız Türkiye’nin, hak, hukuk, adalet ve demokrasiyle güçlendirilmesini sağlamak her zaman Cumhuriyet Halk Partisi’nin görevidir.

Partimiz, cumhuriyetin mirasını yaratan ve yaşatanların, onu dünden bugüne taşıyanların partisidir. Bütün milleti refah içinde yarınlara taşımak ve vatandaşlarımızın huzurunu sağlamak için çalışmıştır ve çalışacaktır.

Tüm bu duygularla, neferi olmaktan gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nin 96. Yılını kutluyor; özgür, çağdaş ve laik Türkiye’yi gelecek kuşaklara taşımak için sonuna kadar mücadele edeceğimizi bir kez daha ifade ediyorum” dedi.

08 Eyl 2019 - 17:59 - Siyaset

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.