Kara Holding'ten eğitime destek

Gaziantep Valiliği koordinesinde başlatılan, “100.Yılda 100 Hayırsever” kampanyasına hayırsever aileler tarafından destekler tüm hızıyla devam ediyor.

Bu kampanyada “Bende Varım Diyen” Gaziantep’in kadirşinas ailelerinden Hayırsever Kara Holding Ailesi tarafından, Şehitkamil İlçesi İbrahimli Mahallesine 32 derslikli İlkokul yapımı için protokol imza töreni düzenlendi.

Valilikte düzenlenen törene Vali Davut Gül, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Metin Kılıçparlar, Hayırsever Bilal Kara, İbrahim Kara ve Yunus Kara katıldı.

Törende konuşan Vali Davut Gül, “Kara Holding Ailesinin Gaziantep’te eğitim hayatına büyük katkıları var. Bugün de 32 derslikli bir okul protokolü yapıyoruz. Ben sizlere ve ailenize teşekkür ediyorum. İnşallah bu okulda vatana, millete hayırlı evlatlar yetişir.”dedi

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Metin Kılıçparlar ise, “Şu an Gaziantep’in okul olmayan bir mahallesinde Kara Holding Ailesi olarak bir okul yaptırıyorlar. Eğitim camiası olarak katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi

Hayırsever Bilal Kara da konuşmasında şunları söyledi: “İnşallah vatanımıza, milletimize hayırlı olur. Geçen günlerde açılışını yaptığımız okulda da söylemiştim. İnşallah eğitime yatırımlarımız devam edecek.”

Hayırsever İbrahim Kara ve Yunus Kara, imzalanan protokolün hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından imzalar atılarak, Hayırsever Kara Holding Ailesine Vali Davut Gül tarafından teşekkür belgeleri verildi

01 Ara 2021 - 09:39 - Eğitim

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.