Karantinada her şey yolunda

Gaziantep Futbol Kulübü'nün tecrübeli teknik direktörü Marius Sumudica karantinada kaldığı odasında açıklamalarda bulundu. Kaldığı yurt odasının penc...

Gaziantep Futbol Kulübü'nün tecrübeli teknik direktörü Marius Sumudica karantinada kaldığı odasında açıklamalarda bulundu.

Kaldığı yurt odasının penceresinden çok ilginç bir ana tanıklık ettiğini belirten Sumudica; "Yurttan karantina sürecini atlatıp yolcu edilenler alkışlar eşliğinde ayrıldılar. Yurt karşısında bulunan evlerden bile alkışlar yükseldi. Türkler çok milliyetçilerdir. Her pencerede Türk Bayrağı vardır. Her gece marş söylerler" dedi.

3 KEZ KORİDORA ÇIKIYORUM

Her gün ateşlerinin ölçüldüğünü belirten Sumudica; "Burada bir çok şehirden insanlar var. Kaldığım yurt bana ordu günlerimi hatırlattı. Günde sadece 3 kez koridorda dışarı çıkabiliyorum. Kulübümüz bizim için elinden geleni yapıyor. Şikayet edecek hiçbir şey yok. Personelim ve ben Gaziantep'e dönmek için para ödedik. Gidiş ve dönüş olmak üzere bu işlemi iki kez gerçekleştirdik. Burada her şey çok disiplinli bir şekilde yapılıyor. Her gün ateşimiz 3 kez ölçülüyor. 14 günün sonunda korona testi olacağız. Şu an her şey yolunda" şeklinde konuştu.

14 May 2020 - 09:44 - Gaziantepspor

Mahreç  Sedat Torun


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.