Kaya: Herkesi mitingimize davet ediyorum

DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya vatandaşları 21 Mayıs’ta Gaziantep’te yapılacak DEVA Partisi’nin ilk mitingine davet etti.

DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya vatandaşları 21 Mayıs’ta Gaziantep’te yapılacak DEVA Partisi’nin ilk mitingine davet etti.

Kaya, “DEVA Partisi ilk mitingini Gaziantep’te yapıyor. Bu miting partimizin Türkiye genelinde düzenlediği ilk miting olacak. Bu mitingin Gaziantep’te yapılması ayrıca şehrimiz için özel ve çok anlamlı. Partimizin Gaziantep’e gösterdiği değeri gösteriyor.” dedi.

Miting hazırlıklarını büyük bir özenle yapıp her şeyi planladıklarını ifade eden Kaya DEVA Partisi Gaziantep teşkilatının bu yükün altında kalkabilecek durumda olduğunu söyledi.

“Gaziantep, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ı en iyi şekilde ağırlamaya hazır.” diyen Kaya 21 Mayıs’ta Gaziantep’te yapılacak mitingin Türkiye ve Gaziantep’te siyasi dengeleri değiştireceğini söyledi.

Gaziantep’te iki yıldır yaptıkları saha ziyaretlerinde her vatandaşa her esnafa dokunmaya çalıştıklarını vurgulayan Kaya, “Bu süreç içerisinde yaklaşık 100 bin broşür dağıttık ve 10 bine yakın esnaf ile bire bir temas kurduk. Gaziantep’te tüm taksi duraklarını, muhtarları, semt pazarlarını, sanayi bölgelerini, büyük toptancıları, pek çok mahalleyi ve tüm sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek partimizi anlattık, görüşlerini dinledik. Bu çalışma sırasında muazzam bir deneyim edindik ve DEVA Partisi’ne ihtiyacın çok fazla olduğunu gördük.” Diye konuştu.

Türkiye ve Gaziantep’te DEVA Partisi’ne çok büyük ilginin olduğunu ifade eden Kaya, “Seçimlerde en büyük sürprizi partimiz yapacak. Vatandaşlarımız, kavga etmeden, çatışmadan, kimseyi ötekileştirmeden ülkemizin geleceğine dönük vizyon projeleri ortaya koyan siyasi iradeyi tercih edecek olgunluktadır.” Dedi.

21 Mayıs’ta yapılacak Gaziantep mitinginin bu ilgiyi ortaya çıkaracağını vurgulayan Kaya, “Gaziantep büyük bir şölene hazırlanıyor ve DEVA Partisi iktidar yürüyüşüne Gaziantep’ten başlıyor. Bu hem şehrimiz hem de DEVA Partisi için çok özel ve anlamlı bir başlangıç. Bu tarihi başlangıca tüm vatandaşlarımızı tanıklık etmeye davet ediyorum.“ Diyerek sözlerini tamamladı.

18 May 2022 - 09:41 - Siyaset

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.