KİMSE BİZE RAKİP OLAMAZ

AK PARTİ’DE HAREKETLİ GÜNLER.TEŞKİLAT BAŞKANI AĞIRLANDI.DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

Kimse bize rakip olmaz

Ak Parti Gaziantep Teşkilatı, Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkan Erkan Kandemir’i ağırladıktan sonra divan toplantısını gerçekleştirdi. AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci genel merkezin Gaziantep'e çok inanıp güvendiğini dile getirdi ve yaklaşan yerel seçimlerin önemine değindi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de hiç bir partinin kendilerine rakip olamayacağını söyledi.

AK Parti'nin dünyada hizmet etme modelini değiştirdiğini ifade eden Şahin, hiç bir zaman makam sevdası peşinde olmadıklarını, "ben" diye başlayan cümleleri itip "biz" diye başlayan cümlelere sarıldıklarını kaydetti.

Parti mensuplarından fitne ve iftiralardan uzak durmasını isteyen Şahin, şöyle konuştu:"Burası bir aile meclisi. İnancımız gereği de fitne ve iftiradan uzak durmalıyız. Makam gelip geçici bir sınavdır. Bunu hiç bir zaman unutmamalıyız. Diğer hiç bir parti bizim rakibimiz olamaz. Güzel ahlakı merkezimize alırsak, makam için herşeyi yapmaktansa 'Bizden daha iyi kim yapacaksa buyur gel' diyebilecek bir anlayışımızı devam ettirirsek aşamayacağımız hiç bir engel yok."

AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ise genel merkezin Gaziantep'e çok inanıp güvendiğini dile getirdi.

Kentin geride kalan tüm seçimleri yüzünün akıyla geçirdiğini ifade eden Özkeçeci, sözlerini şöyle sürdürdü:

"O yüzden hepimizin her zamankinden daha fazla çalışması lazım. Biz eğer verilen görevi ihmal edersek, istediğimiz sonuçları alamayız. Gaziantep ve Türkiye hepimizden görev bekliyor. Görevimiz de çalışmak. Bizim teşkilatımız çok şükür gönül kazanmayı başardı."

Özkeçeci, yaklaşan yerel seçimlerin önemine işaret ederek, Gaziantep merkez ve ilçelerindeki belediyelere AK Partili belediye başkanlarının seçilmesi için çalışacaklarını da sözlerine ekledi.

Toplantıda AK Parti Gaziantep milletvekilleri Derya Bakbak, Mehmet Sait Kirazoğlu, Mehmet Erdoğan, Abdulkadir Yüksel ve Ahmet Uzer de katıldı. (TELGRAF)

15 Eki 2018 - 10:51 - Siyaset

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.