Kutnia İlkbahar-Yaz koleksiyonu görücüye çıkıyor

Sedefin doğal dokusunu ve safran tonlarını 2020 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda moda ile buluşturan Kutnia, enerjisi yüksek ve eğlenceli bir yazın habercisi!

Sedefin doğal dokusunu ve safran tonlarını 2020 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda moda ile buluşturan Kutnia, enerjisi yüksek ve eğlenceli bir yazın habercisi! Romantik dokulu kırmızılar ve pembeler ile safran tonları koleksiyonun coşkusuna katkıda bulunurken, hacimli kesimlere ve volan detaylara sahip Selen Şahin imzalı tasarımlar yazın ihtiyacı olan hafifliği lüks bir biçimde sunuyor.

Gaziantep’in kültürel yapı taşlarından olan sedef işlemeciliği ile modayı 2020 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda bir araya getiren Kutnia, Selen Şahin imzalı tasarımlar ile sanatkârlığı ön plana çıkarıyor. Sedefin doğal dokusu ile kumaşların içerdiği ham iplikler baharın saf ve duru bir yansıması olurken, safran tonlarından ilham alınarak hayat bulan volanlar ile renk blokajları ise enerjisi yüksek, eğlenceli bir yazın habercisi oluyor.

Koleksiyonun öne çıkan renk kartelasında romantik dokulu kırmızılar ile pembeler, güneşin sıcaklığını hissedeceğiniz safran tonlar ve zamansızlığı temsil eden beyazlar yerini alıyor. 2020 İlkbahar-Yaz koleksiyonu tasarımlarında hacimli kesimlere yer vererek feminen bir stil tavrına bürünmeyi ihmal etmeyen Kutnia, dikişindeki ustalık ile göz kamaştırıyor. Ayrıca Kutnia’nın ikonik ürünü haline gelen zeugma elbiseler, 2020 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda Tuğberk Selçuk’un illüstrasyonları ve Selen Şahin’in dokunuşları ile bir kez daha karşınıza çıkıyor.

Doğal dokusundan ödün vermeyen 2020 İlkbahar-Yaz koleksiyonu martayının ilk haftasından itibaren fiziksel ve online mağazalarda satışa çıkacak.

2020 İlkbahar-Yaz koleksiyonuna www.kutnia.comadresinden ulaşılabilirsiniz.

20 Şub 2020 - 21:35 - Ekonomi

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.