Layla Sirin Ajans Gaziantep'te keşfe çıktı

"Turkiye'nin ilk ve tek cocuk ve genç yetenek ajansı Layla Sirin Ajans Gaziantep'te keşfe çıktı.

"Turkiye'nin ilk ve tek cocuk ve genc yetenek ajansı Layla Sirin Ajans Omer Ersoy Kultur Merkezi'nde 200 çocuğun katıldığı bir organizasyon düzenledi.

Layla Sirin Ajans şubeleri sayesinde, sektor profesyonellerinin Turkiye'nin her yerinde ikamet eden henüz kesfedilmemis gizli yetenekleri de kesfetme imkanı buldugunu soyleyen Leyla Albayrak, kendilerine yapılan her basvuruyu titizlikle incelediklerini ve sadece uygun adaylara donus yapıldıgını da ekledi. Gelecegin starlarını yaratırken isini sansa bırakmayan ajans, simdilerde gozunu guneydogunun incisi, dizilerin yeni cazibe merkezi Gaziantep'e dikti. Omer Ersoy Kultur Merkezi'nde Gazianteplilerin yogun ilgisi altında yapılan secmelerle dizilerde oynayacak yeni cocuk basroller tıtızlıkle secildi. 200 Gaziantepli cocugun katıldıgı organizasyonda, veliler de sektor hakkında bilgilendirildi."

27 Kas 2019 - 14:47 - Magazin

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.