Maçın biletlerine yoğun ilgi

Gazişehir Gaziantep’in Spor Toto 1. Lig Play-off turu ilk maçında kendi sahasında konuk edeceği Osmanlıspor maçı biletleri satışa sunulurken taraftar büyük ilgi gösterdi.

Süper Lig mücadelesi veren takım, taraftar desteğine en ihtiyaç duyduğu bu günde Maraton Tribün biletleri öğrencilere 1 TL'den satışa sunarken, diğer taraftarlar ise Maraton Alt ve Üst Tribününe 5 TL'den passolig kartlarına bilet dolumu yapabilecekler.

22 Mayıs Çarşamba günü saat 21:00'de Yeni Gaziantep Stadyumu'nda oynanacak olan müsabakanın biletleri passolig satış noktaları, www.passolig.com.tr adresi ve Demokrasi Meydanı yanında bulunan GFK passolig noktasından satışa sunuldu.

ÖĞRENCİLERE 1 TL

Bu zorlu müsabakada, takım taraftarlarını da tribünlere beklerken karşılaşmayı izlemek isteyen öğrenciler 1 TL karşılığında Maraton Alt Tribününe passolig kartlarına bilet dolumu gerçekleştirebilecek. Öğrenciler, öğrenci kartlarını Kalyon Stadyumu ve Demokrasi Meydanı yanında bulunan gişelere göstererek, passolig kartlarına 1 tl karşılığında maç bileti yükleme imkanı bulacaklar.

Karşılaşmaya Osmanlıspor hariç diğer takım logolu kartlarla giriş yapılabileceği gibi karşılaşmayı izlemek isteyen taraftarların passolig kartı olması zorunludur.

Sezonluk kombineler bu karşılaşmada da geçerlidir.

Bilet fiyatları şöyle

Maraton Alt Öğrenci Tribünü:1 TL

Maraton Alt Tribün: 5 TL

Maraton Üst Tribün: 5 TL

VIP Tribün: 30 TL

21 May 2019 - 17:59 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.