Marius Sumudica, Gaziantep'e gözyaşlarıyla veda etti

Marius Sumudica, Gaziantep Futbol Kulübü ile yollarının ani bir şekilde ayrılmasının ardından ilk kez basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulu...

Marius Sumudica, Gaziantep Futbol Kulübü ile yollarının ani bir şekilde ayrılmasının ardından ilk kez basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu. Sivasspor maçı sonrası yaptığı açıklamalardan dolayı büyük pişmanlık duyduğunu açıklayan Rumen teknik adam, Gaziantep halkı ve tüm Türkiye'den özür dileyerek göz yaşı döktü.

Gaziantep Futbol Kulübü ile yolları ani şekilde ayrılan Rumen teknik adam Marius Sumudica, yaşanan gelişmeler sonrası ilk kez basının karşısına çıkarak açıklamalarda bulundu. Gaziantep ekibinde bir buçuk yıl boyunca teknik adamlık görevi yapan Marius Sumudica, son haftalarda yönetimle yaşadığı tartışmalar ve Sivasspor maçı sonrası yaptığı açıklamalardan dolayı büyük pişmanlık duyduğunu açıkladı. Rumen teknik adam, Gaziantep halkı ve tüm Türkiye'den özür dilediğini de söyleyerek, göz yaşları ile kente veda etti.

"Evimin Gaziantep mi, yoksa Romanya mı olduğunu anlamaya çalışıyorum, çok üzgünüm"

Yaşanan olaylar nedeniyle çok pişman olduğunu ve üzgün olduğunu açıklayan Marius Sumudica, basın toplantısında göz yaşlarına hakim olamayarak, "Şuan çok üzgünüm. Kendi kendime soruyorum evim Gaziantep mi, yoksa Romanya mı olduğunu anlamaya çalışıyorum. Evime dönmek istiyorum ama dönemiyorum. Burası benim evim olmuş. Burada yaptığım her şeyi kalbimle yaptım. Bu şehri evim gibi hissediyordum. Daha geçen hafta Türk pasaportu çıkarmak isterken şimdi her şey değişti. Biz burada boş bir bardağı hep beraber doldurduk ama yaptığım bir hatadan dolayı her şeyi bitirmek kabul edilebilir bir şey değil. Önemli başarılar elde ettik. Oyuncularımın hepsini tebrik ediyorum. Oyuncularımın ve kulüp çalışanlarının yüzde 90'ı bana mesaj atıp üzüntülerini dile getirdi. Herkese, tüm yöneticilere her şey için teşekkür ediyorum. Ben artık bir Türk gibi güçlü değilim. Çünkü sizlerin önünde göz yaşı döküyorum. Bu göz yaşları 18 aylık bir çalışmanın göz yaşları" dedi.

“Yapmış olduğum talihsiz şaka çok büyütüldü”

Yaptığı şeyin basit bir şaka olduğunu ifade eden Sumudica, "Burada çok güzel zamanlar geçirdim. Bu konuşmayı yapmamım nedeni Gaziantep halkına karşı son görevimi yapmaktır. Maçtan sonra yaptığım talihsiz şaka ile ilgili konuşmak istiyorum. Yapmış olduğum talihsiz şaka yanlış anlaşıldı. Bu şaka büyütüldü. Kimi üzdüysem, kırdıysam başta Gaziantep halkı olmak üzere tüm Türkiye'den özür dilerim. Bu büyütüldü ve çok büyük bir sorun oldu benim için. Benim fikrim, benim düşüncelerim, yaptıklarımdan dolayı pişmanım. Bu takımı sayın Adil beyle beraber kurduk. Sayın belediye başkanı ve Sayın Valimizin de katkıları çoktu. Eğer devam etseydik Avrupa kupaları için devam edecektik. Başka bir konuda benim üzgünlüğüm artık bir daha burada yaşayamayacağımdır" ifadelerini kullandı.

"Şimdi üzgün üzgün evime dönmeye çalışacağım"

Ayrılık nedeniyle çok üzgün olduğunu belirten Rumen çalıştırıcı, " İçim biraz buruk, hala kalktığımda arabamla kulübü doğru gitmeyi hayal ediyorum, onu düşünüyorum. Tamam bir hata yaptım özür dilerim ama kimseye hakaret etmedim, kimseyi kırmadım. Ama maalesef yollarımızı ayırdık. Olmaması gerekirdi ama maalesef oldu. Buradaki görevimi tamamladım ama içimde burukluk var. Aldığımız önemli galibiyetleri taraftarlarla kutlayamadığımız için içim buruk. Bu ailenin parçası olan her bir üyeyi çok seviyorum" diye konuştu.

"Güle güle Gaziantep"

Basın toplantısının son kısmında göz yaşlarına hakim olamayan Marius Sumudica, vedasını Türkçe cümle kurarak, "Buradaki herkes benim yüreğimde yaşayacak. Güle güle Gaziantep" sözleriyle sonlandırdı.

14 Oca 2021 - 20:49 - Gaziantepspor

Mahreç   İha


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Mehmet Tuğrul([email protected]) - Teknik Direktör Sumudica'nın ayrılması gerçekten acı oldu.

Ayrılık konuşması gözlerimin dolmasına sebep oldu.

Benim yorumum:Bir hata yapılmış bu doğru ama birde şu var.Bir defaya mahsus affedilebilirdi.

Affetmek büyüklüğün şanındandır.Keşke bu atasözüne uygun olarak davranılsaydı.

Belki de şampiyon olurduk.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ocak 20:49