Merinosspor ilk maçında Antalya'yı mağlup etti

Türkiye Bayan Voleybol 1. Liginde Gaziantep’in temsilcisi Merinosspor bayan voleybol takımı kendi sahasında oynadığı Antalya spor maçını 3-1 kazanarak üç puanı aldı.

Merinos spor Antalya spor karşılaşmasını Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Erdemoğlu Holding yönetim kurulu üyesi Mehmet Şeker ve bir çok protokol üyesi izledi. Merinos sporun her zaman destekleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin maç sonrası oyuncuları ayakta alkışladı ve tek tek tebrik etti.

Bayan Voleybol 1. Liginin ilk haftasını Merinos spor üç puanla kapadı. Ligin önemli takımlarından Antalya Sporu kendi sahasında ağırlayan Merinos Mavi Melekleri ilk seti 25-20 alırken ikinci seti 16-25 kaybetti. Çabuk toparlanan Merinos spor üçüncü seti 26-24 ve dördüncü seti de 25-23 alarak üç puanı hanesine yazdırdı. Merinos Mavi Melekleri ilk maçında yalnız bırakmayan Gaziantep Valisi Davut Gül ve eşi, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Erdemoğlu Holding yönetim kurulu üyesi Mehmet Şeker ve eşi maçı büyük bir heyecanla izlediler. Maça iyi başlayan Mavi Melekler ilk seti alırken, ikinci seti Antalya spor aldı. Ancak çabuk toparlanan Merinos spor üçüncü ve dördüncü seti alarak sahadan galip ayrıldılar. Maç bitiminde Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin sahaya inerek sporcuları tek tek tebrik etti ve hatıra fotoğrafı çektirdiler. Fatma Şahin Gaziantep’i bir spor kenti yapmak için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ve Merinos sporun başarılarından gurur duyduklarını ifade etti.

Merinos spor Antrenörü Ali Bağcı yaptığı açıklamasında, takımın yeni olmasından dolayı bazı estiklerinin olduğunu ancak oyuncuların birlik ve beraberlik içerisinde el ele vererek galibiyete ulaştıklarını söyledi. Bağcı “ Geçtiğimiz sezon namağlup olarak şampiyon olan takımımız bu yılda ismini lige altın harflerle yazdıracaktır. Başta Erdemoğlu ailesi olmak üzere tüm Gaziantep halkının bize verdiği destekle galibiyet serimizi sürdüreceğimize inanıyorum. “ dedi.

14 Eki 2019 - 07:40 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.