Milletvekili Erdoğan MÜSİAD üyeleriyle bir araya geldi

Ak Parti Gaziantep Milletvekili, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabi Kaynaklar , Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Mehmet ERDOĞAN, MÜSİAD Gaziantep Şube Ba...

Ak Parti Gaziantep Milletvekili, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabi Kaynaklar , Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Mehmet ERDOĞAN, MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, MÜSİAD’ ın kadim Başkanları, Ali Kılçık, Mehmet Çelenk, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve aileleri ile bir araya gelerek, Ülkenin stratejik pozisyonunu, Müsiad’ ın ve üyelerinin ekonomiye katkıları ve duruşları, Gaziantep’ in gelişen sanayisini, ihracatını, ekonomik, sosyal gelişmelerini ve gündemi değerlendirdiler.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet ERDOĞAN burada yaptığı konuşmada;

MÜSİAD tarihe ve topluma mal olmuş yerli ve evrensel değerlerin korunup gözetildiği, kendi içinde bütün, bölgesinde etkin, dünyada saygın bir Türkiye için yola çıkan hassasiyet sahibi iş insanlarının oluşturduğu güçlü bir sivil toplum kuruluşudur.

Gaziantep`teki firmalarımız Türkiye genelinde en büyük ilk 500 ve ikinci 500 büyük kuruluş arasında yer alarak, övgüye layık başarılar göstermişlerdir. Gazianteplilerin birlik ve beraberlik içinde ülkemizin kalkınma ve gelişme yolculuğunda her zaman en önde yürüyeceğine olan inancının tam olduğunu söyleyen Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti,

Milli birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz müddetçe şehrimiz; çalışkan, girişimci ruhlu, ortak akılla yönetimi başarmış hemşerilerimizin gayretleriyle önümüzdeki yıllarda da Anadolu’muzun kalkınmasına önderlik etmeye, aydınlık, müreffeh Türkiye`nin parlayan yıldızı olmaya devam edecektir.

Unutmayalım ki, aziz şehitlerimizin bizlere bıraktığı bu kadim topraklar, tarihi ve kültürel değerleri bize kalan bir miras değil; gelecek kuşaklara aktarmamız gereken kutsal birer emanetidir dedi.

29 Kas 2021 - 04:52 - Siyaset

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.