MMT Amerikan Hastanesi kadrosunu güçlendirdi

Gaziantep Özel MMT Amerikan Hastanesi hekim kadrosuna uzman bir isim daha ekledi. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Elif Kuşçu Aytekin, Gaziantep Özel MMT Amerikan Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.

Modern tanı ve tedavi üniteleri, teknolojik donanımı, hasta konforunu ön planda tutan anlayışı ile sadece Gaziantep’e değil, tüm bölge ve yurt dışı hastalarına hizmet veren Gaziantep Özel MMT Amerikan Hastanesi, alanında uzman isimlerden oluşan hekim kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Elif Kuşçu Aytekin de, Gaziantep Özel MMT Amerikan Hastanesi’ni tercih eden hekimler arasına girerek hasta kabulüne başladı.

OPR. DR. ELİF KUŞÇU AYTEKİN KİMDİR?

Daha önce Ankara Elmadağ Hulusi Alataş Devlet Hastanesi, Mardin Devlet Hastanesi ve Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Opr. Dr. Elif Kuşçu Aytekin, uzmanlığını Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi’nde tamamladı. Opr. Dr. Elif Kuşçu Aytekin’in Tıbbi ilgi ve Uzmanlık alanları ise; Riskli gebelikler, Jinekolojik enfeksiyonlar, İnfertilite (Kısırlık), Gebelik takibi, Rahim Ağzı Kanseri, Adet düzensizlikleri, Genital Bölge Estetiği, Menopoz, Myomlar, Yumurtalık Kistleri, Üriner İnkontinans (İdrar Kaçırma),Genital Prolapsus (Rahim Sarkması) gibi hastalıklar.

10 Tem 2020 - 15:41 - Yaşam & Sağlık

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Yıldızlar - Gaziantep yeter artık vurdum duymazlık had safhada korena vürüsün başkenti bütün bunları kasıtlımı yapıyorsunuz yoksa bilgisizliikmi gaziantepten söz ettirmek gündeme gelmek hoşumuza mı gidiyor bari güzel hoş sedalar duyurun cehalet bilgisizlik kir pasak içinde bir antep değilde vakaların en az olduğu temizliğe hijyene dikkat eden örnek olması yolunda olan bir şehir olarak isminden söz ettirin devletin daha ağır önlemler getirmesi gerekir sokağa çıkma yasağı gelse yine bir yolunu bulup kapıdan bacadan da olsa dışarı çıkarlar bir çare yok gibi lütfen akraba gelmelerini komşulara gidiş gelişi çeşitli törenlere katılmayı düğün gibi bunları 2 yıl erteleyin diğer azınlık olan kendini ve başkalarını koruyan insanlara bulaştırma hakkınız yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Temmuz 15:41