Moda Merve ile mutluluğa adım atın

Günümüzde pek çok tesettür giyim sitesi bulunuyor. Bu sitelerden bazıları kullanıcılar için pahalı alışveriş deneyimi sunuyor olabilir. Web sitemiz bu...

Günümüzde pek çok tesettür giyim sitesi bulunuyor. Bu sitelerden bazıları kullanıcılar için pahalı alışveriş deneyimi sunuyor olabilir. Web sitemiz bu konuda sunduğu fırsatlar ile uygun fiyata kaliteli ve kolay kolay yırtılmayan ürünler sunuyor. En iyi tesettür modellerini bulunduran web sitemiz, kalitesiyle ve zerafeti ile ön plana çıkıyor.

Moda Merve olarak müşterilerimize sunduğumuz ürünler arasında kaban, etek, gömlek, elbise, pardesü ve triko gibi pek çok model yer almakta. Müşterilerimiz bu ürünler arasından istediğini seçerek kendine en uygun olan kombini belirleyebilir.

Firmamız siz değerli kullanıcıları için birçok hizmeti beraberinde getiriyor. Bu hizmetler arasında kargo hizmeti bulunmakta. Kullanıcılar internet üzerinden yaptığı alışveriş sonrasında ister yurt içinde ister yurt dışında olsun kargo hizmetinden yararlanarak ürünün sahibi olabiliyor.

Güvenli alışverişin mümkün olduğu web sitemizde kullanıcılar kalitesiyle adından söz ettiren ürünlerimizi tercih edebilir, daha iyi bir yaşama merhaba diyebilir. Moda Merve olarak müşterilerimize bu konuda pek çok hizmet ve avantaj sunuyoruz. Bizi bu zamana kadar tercih eden müşterilerimiz yaptığımız işin kalitesine odaklandığımız ve bu iş için çabaladığımız için bizi tercih ettiğini belirtiyor.

Neden Moda Merve’yi tercih etmelisin?

Tesettür elbise konusunda uzmanlaşan ekibe sahip Moda Merve’yi tercih etmek için pek çok sebep bulunuyor. Bunlardan birisi geniş ödeme seçeneklerine sahip olması. Firmamızın sunduğu ayrıcalıklardan birisi olan birçok ödeme seçeneği müşterilerin rahatlıkla alışveriş yapabilmesini ve ödeme imkanlarından yararlanabilmesini sağlıyor. Ödeme yöntemleri arasında kredi ve banka kartı ile ödeme, kapıda ödeme ve havale ile ödeme yöntemi bulunuyor.

Bizi tercih eden müşterilerin bizden hizmet almalarının bir diğer nedeni yurt içinde hizmet veriyor oluşumuzun yanı sıra yurt dışındaki müşterilerimize de hizmet sunmamız olarak yer almakta. Bizi internet üzerinden yabancı ülkelerden de takip eden kullanıcılarımız bulunuyor. Bu kullanıcılara ulaşabilmek ve bunlara hizmet sunabilmek adına geniş çapta yayılmış durumdayız. Kısacası yalnızca Türkiye’ye değil dünyanın her yanına hizmetlerimizi sunmaktayız.

Ferace, panço, triko, pantolon ve ceket gibi birçok giyim ürününün yer aldığı online mağazamızda müşterilerimiz 12 taksit imkanından yararlanabiliyor. Alışveriş yapan bir kullanıcı kredi kartına yapılan 12 taksit sayesinde aldığı birçok ürünün fiyatını rahatlıkla ödeyebiliyor. Bu da önemli bir avantaj olarak yer alıyor.

Firmamızın sunduğu ücretsiz kargo fırsatı da pek çok kullanıcı için önemli bir fırsat. İster yurt dışında olsun ister yurt içinde yer alsın kullanıcılarımız ücretsiz kargo fırsatından rahatlıkla faydalanabiliyor. Ücretsiz kargo fırsatından yararlanmak isteyen bir müşteri eğer Türkiye sınırları içerisinde ise 199 TL ve üzeri alışveriş yaptığında bu fırsatı kaçırmıyor. Yurt dışında bulunan müşterilerimiz eğer Almanya, Danimarka, Belçika, Hollanda, Fransa, Avustralya ve İtalya’da yaşıyorsa 20 euro ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanıyor. Arap ülkelerinde ücretsiz kargo limiti 150 dolar olarak belirlenmiş durumda.

Moda Merve olarak sunduğumuz bir diğer avantaj ister tesettür olsun ister çanta olsun ister ayakkabı olsun her türlü ürün için iade ve değişim garantisi sunması olarak yer alıyor. Kullanıcılarımız bizden aldığı ürünleri abiye olduğu takdirde 24 saat içerisinde, diğer ürünler için 7 gün içerisinde değişim garantisine sahip oluyor. Müşterilerimize 14 günlük bir iade garantisi sunuyoruz. Bunun yanı sıra eğer bir müşterilerimizden birisi ürününde bir sıkıntı yaşıyor ise yani üründe bir sorun bulunuyor ise 30 gün içerisinde ürünü iade edebiliyor.

20 Mar 2021 - 08:02 - Magazin

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.