NAKSAN PLASTİK e-ticarette sektörünün öncüsü

Gerçekleştirdiği ihracat, istihdam ve  ülke ekonomisine sağladığı katma değer ile  Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) tarafından ödüle layık görülen Naksan Plastik A.Ş. e-ticarette de sektörünün öncüsü olmaya devam ediyor.

Gerçekleştirdiği ihracat, istihdam ve ülke ekonomisine sağladığı katma değer ile Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) tarafından ödüle layık görülen Naksan Plastik A.Ş. e-ticarette de sektörünün öncüsü olmaya devam ediyor.

NAKSANMARKET İLE E-TİCARET SATIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR

Naksan Plastik Genel Koordinatörü Enis Sarılarlı, plastik ve ambalaj sektörünün lideri konumunda olan Naksan Plastik’in e-ticaret platformunu yayına aldığını müjdeleyerek, www.naksanmarket.com ziyaretçilerinin, 7/24 ambalaj ürünlerini inceleyebileceklerini ve birkaç tık ile sipariş verebileceklerini ifade etti.

DİJİTAL DÖNÜŞÜME PROFESYONEL YAKLAŞIM

E-ticaret sitesiyle dijital dönüşüm sürecine önemli bir yatırım yaptıklarını belirten Sarılarlı, “Naksan Plastik olarak trendleri yakından izliyor, uzun vadeli stratejik planlarla hareket ediyoruz. Tüm dünyada dijitalleşmenin getirdiği değişime tanık olduğumuz bu dönemde, dijital dönüşüm kaçınılmaz bir süreç. Biz de e-ticaret platformumuzla önemli bir adım attık. Türkiye'de ilklerden biri olan sitemiz ile sektörümüze örnek olacak bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye bilgi verdi.

NAKCOMPOST İLE ÜLKE İHRACATINA KATKI SAĞLAYACAĞIZ

Yurtiçi ve yurtdışı pazarlardaki tüm müşterilere yenilikçi ambalaj çözümleri sunduklarına da dikkat çeken Sarılarlı, açıklamasına şöyle devam etti:

"Bilindiği gibi ambalaj sektörü gün geçtikçe hızlı bir şekilde büyümektedir. Biz de plastik ve ambalaj sektörünün lider firmalarından birisiyiz. Ülkemizin özellikle ihracat hedeflerine ulaşmasına katkı verirken global pazarlarda daha rekabetçi olabilmek için katma değerli ürün geliştirmeye çaba gösteriyoruz. Bu nedenle katma değeri yüksek olan biyokompost ambalaj üretimlerine de başladık. Yurtdışından biyokompost ambalaja talep çok fazla olduğundan “Nakcompost” isimli markamızı çıkardık. Yeni markamız ile ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

19 Eyl 2019 - 11:06 - Ekonomi

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.