NCR'den sanat ve sanatçıya destek

Gaziantep Özel NCR Hastanesi’nin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği halinde düzenlediği 25 Aralık ‘Gaziantep ve Milli Mücadele' isimli resim yarışması sonuçlandı.

Gaziantep Özel NCR Hastanesi’nin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği halinde düzenlediği 25 Aralık ‘Gaziantep ve Milli Mücadele' isimli resim yarışması sonuçlandı. Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı'nın katılımlarıyla. Dereceye girenlere ödülü verildi. Yerli ve milli imkanlarla üretilen robot ‘mini ada’ nında katıldığı törene pandemi tedbirleri kapsamında sınırlı katılımcı alındı.

NECCAR: SANAT VE SANATÇIYI DESTEKLEMEYE DEVAM EDİYORUZ

Gaziantep Özel NCR Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Neccar, ödül töreninde yaptığı konuşmada sanat ve sanatçının önemine değinerek, ‘’Hastane olarak sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra genç kuşakları sanata teşvik etmek için etkinlikler yapmaya devam ediyoruz. Düzenlemiş olduğumuz resim yarışmasında katkılarından dolayı ilçe milli eğitim müdürülüğü başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

YAĞCI: BU ETKİNLİKLER ÖRNEK OLMALI

Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı ise, özel sağlık kuruluşlarının bu tür etkinliklerinin son derece önemli olduğunu belirterek, ‘’Hastane yetkililerini yürekten kutluyorum. Sanatsal aktiviteler kentimizin vizyonuna da ciddi katkılar sunuyor. Bugün birbirinden güzel 50 eserden dereceye girenlere ödülleri verdik. Tüm katılımcıları yürekten kutluyorum’’ dedi.

BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRMENİN GURURUNU YAŞIYORUZ

Gaziantep Özel NCR Hastanesi Genel Direktörü Dt. Mehmet NECCAR ise, Sektörde ilk kez milli mücadele konulu sanatsal bir proje gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, "Öğrencilerimizin eğitim ve öğretimin yanı sıra sanatsal alanda da yaratıcı olmasına vesile olduk. Sektörümüzde bir ilk oldu. İnşallah bu aktiviteyi her yıl geleneksel hale getireceğiz"diye konuştu Dereceye giren öğrencilerimiz;

50 yarışmacının müracaat ettiği yarışmada şu isimler dereceye girdi:

1. Ayça Erdoğan Nurel Enver Taner ortaokulu

2. Zeynep Nilda Altun Ali Küncülü Ortaokulu

3. İrem Naz Samancıoğlu Bahçeşehir Koleji

15 Oca 2021 - 11:19 - Kültür & Sanat

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.