NTO'dan kız öğrencilere kitap dağıtımı

Nizip Ticaret Odası’nın (NTO) sponsor olduğu "Kızlar Umudunuz Umudumuz, Geleceğiniz Geleceğimiz olsun" projesi kapsamında Abdülhamidhan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde kitap dağıtım töreni yapıldı.

Düzenlenen törene NTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Polat, NTO Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Kaya, İbrahim Özkaya, Osman Alpaslan, Hüseyin Yaprak ve NTO Genel Sekreteri Serpil Gündoğdu da katıldı.

Proje kapsamında düzenlenen konferansta NTO Genel Sekreteri Serpil Gündoğdu kız öğrencilere tecrübelerini ve başarı hikâyesini paylaştı.

Konferansın ardından kız öğrencilere yönelik düzenlenen kitap dağıtımın töreninde bir açıklama yapan NTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Polat şunları ifade etti: “Nizip Ticaret Odası olarak Kızlar Umudunuz Umudumuz, Geleceğiniz Geleceğimiz Olsun" projesinin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitim camiasına verdiğimiz destekler sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında önceliklerimiz arasındadır. Kız öğrencilerimizi eğitime kazandırmak gerçekten bizleri mutlu etmiştir. Kız çocuklarımızın eğitimlerini tamamlayarak vatanına, milletine ve devletimize hayırlı bir evlat olmalarını diliyor, projenin uygulanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

21 Şub 2020 - 11:03 - Eğitim

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.