Nüket Ersoy’dan öğretmenlere altın öğütler

GKV Özel Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Liselerinde 2018-2019 eğitim-öğretim döneminde göreve yeni başlayan idareci ve öğretmenler Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli-Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy’u makamında ziyaret etti.

GKV Özel Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Liselerinde 2018-2019 eğitim-öğretim döneminde göreve yeni başlayan idareci ve öğretmenler Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli-Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy’u makamında ziyaret etti. Ziyarete GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcıları Can HOŞCAN, İsmet TİRYAKİ ve idarecilerimiz de katıldı.

GKV ailesine yeni katılan idareci ve öğretmenlere yönelik bir konuşma yapan GKV Mütevelli – Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Kendini sürekli yenilemeyi, insanları sevmeyi ve eğitmeyi, özveri, paylaşım ve liderlik gibi birçok üstün özelliğe sahip olmayı gerektiren kısaca toplum mimarlığı olarak nitelenen öğretmenlik mesleğini en ideal şekilde icra eden siz değerli öğretmenlerimize öncelikle okulumuza hoş geldiniz demek istiyorum. Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz aydın, çağdaş ve bilinçli nesiller yetiştiren, yarınlarımızın güvencesi olan ve bu topluma çok büyük hizmetlerde bulunan sizler hem ülkemiz hem de GKV Özel Okulları için çok değerlisiniz.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Atatürk ilke ve devrimleri ışığında 55 yıldan bu yana öğretmenlerin özverili çalışmaları ve gayretleri sonucu on binlerce öğrenciyi ülkemizin geleceğine, yarınlara hazırladı. Bundan sonra da sizler gibi kıymetli idareci ve öğretmenlerin de desteğiyle varlığımızı sürdürmeye devam edeceğiz.

En önemli varlıklarımız öğrencilerimize Atatürk ilke ve devrimlerini, Cumhuriyet değerlerini, erdemli ve onurlu olmanın, gerçek yurtseverliğin önemini iyi kavratınız. 2018-2019 eğitim-öğretim döneminin GKV ailesine ve tüm eğitim camiasına başarılar getirmesini temenni ederim ”dedi. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları bünyesinde ki çeşitli kurumlarda bu yıl ilk kez göreve başlayan öğretmen ve idarecilerle uzun uzun sohbet eden GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy öğretmen ve idarecilere Gaziantep Kolej Vakfı’nın 55 yıllık eğitim serüveni ve başardığı ilkler hakkında da çeşitli bilgiler verdi.

11 Eyl 2018 - 10:44 - Eğitim

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.